Andelst

Geurdeland 17 e

€ 900,- per maand
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 900,-  per maand
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Geurdeland 17 e, Andelst

==== PER 2 JANUARI BESCHIKBAAR===

TE HUUR! Een mooi afgewerkte TURNKEY bedrijfshoekunit vlakbij de toe- en afritten van de A15!

Algemeen
Op het beveiligde bedrijventerrein "De Schalm" in Andelst bevindt zich dit zeer representatieve bedrijfspand. Op de begane grond is een royale (showroom)ruimte gelegen met veel lichtinval door de grote raampartijen. Op de eerste verdieping bevindt zich een nette kantoor/- opslagruimte met systeemplafond, lichtarmaturen en centrale verwarming. In 2019 is de buitenzijde volledig geschilderd. Het pand verkeerd in perfecte staat van onderhoud. Op het buitenterrein beschikt u over 3 eigen parkeerplaatsen.

Indeling
Begane grond
- showroom van ca. 75 m²
- pantry met net keukenblok
- vaste trap naar de eerste verdieping

Eerste verdieping
- grote kantoorruimte met separate (vergader)ruimte
- CV-installatie

Locatie
Het beveiligde bedrijventerrein "De Schalm" is een volwaardig bedrijventerrein met een diversiteit aan gebouwen en bedrijvigheid en gelegen vlakbij toe- en afritten van de A15 en nabij de A50 (Arnhem-Nijmegen).

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt 150 m². Deze is als volgt onderverdeeld:
- BG: 75 m²
- 1e: 75 m²

Parkeren
Op eigen terrein zijn 3 parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt in jaar 1 € 900,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten
€ 30,- per maand exclusief BTW

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
- Pantry
- CV-installatie
- alarminstallatie
- 2 toiletruimtes
- mechanische ventilatie
- systeemplafond verdieping
- lichtarmaturen

Bestemmingsplan
Bij de gemeente ‘Overbetuwe’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Bedrijventerrein Andelst-Zetten” en heeft als hoofdbestemming “Bedrijventerrein” met als functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 4.2”. Onder deze ruime bestemming zijn de meeste bedrijfsactiviteiten toegestaan. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
in overleg.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van 3 maandverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: de heer R. Alofs RM/RT
026-3201 805

=====================================
Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

REBO Groep is aangesloten bij: