Apeldoorn

Jean Monnetpark 51

€ 420,- per maand
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 420,-  per maand
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Jean Monnetpark 51 , Apeldoorn

TE HUUR | Hoge kwaliteit business unit van 39m² voor een vaste prijs per maand, gelegen op een toplocatie!

Algemeen
Het kantoorpand is pas verduurzaamd er zijn zonnepanelen op het dak geplaatst en het hele gebouw is voorzien van LED verlichting en airco. De ligging aan het Jean Monnetpark nabij de op- en afrit van de A1 en op een paar minuten afstand van het centrum en NS station, maakt het pand goed bereikbaar en zorgt voor een levendige omgeving. Deze business units zijn ideaal voor zzp'ers/starters, een accountant en een medisch expertisebureau zijn al in het gebouw gevestigd. Het gebouw is ook geschikt voor ondernemingen die een volgende groei stap maken en meerdere aaneengesloten units willen huren.

Oppervlaktes en prijzen
De volgende business units worden voor de verhuur aangeboden, zie plattegrond voor de locatie van de units. De vierkante meters die getoond worden zijn bruto. Op 20 m² zijn max. 2 werkplekken en een kast mogelijk.

- Unit 7: 39 m² € 420,- per maand te vermeerderen met BTW (airco optioneel bij te huren voor € 35,- per maand)

Servicekosten
€ 80,- per maand te vermeerderen met BTW, betreffende:
- verrekenbare voorschot G/W/E/
- schoonmaak en klein onderhoud algemene ruimtes
- tuin- en terreinonderhoud
- glasverzekering
- onderhoud installaties

Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen op het parkeerterrein beschikbaar

Huurtermijn
In overleg met de verhuurder.

Waarborgsom
In overleg met de verhuurder. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van 3 maandverplichtingen.

Aanvaarding
Op korte termijn, in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over de units? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
0570-608 900

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

REBO Groep is aangesloten bij: