Assen

Triade 2

€ 95.000,- per jaar
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 95.000,-  per jaar
Status
Beschikbaar
Oplevering
per datum
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Triade 2 , Assen

TE HUUR | winkelruimte van ca. 683 m² in het centrum van Assen

Hierbij biedt REBO Bedrijfsmakelaars een winkelruimte aan in het overdekte winkelcentrum 'Triade' in Assen. De winkelruimte is gelegen bij de entree van het winkelcentrum op de begane grond en heeft een magazijn op de 1e verdieping. De totale grootte bedraagt ca. 683 m². Het magazijn is via een goederenlift en trap te bereiken. In het winkelcentrum zitten o.a. gevestigd, Albert Heijn, Dirk van den Broek, Medikamente Die Grenze, ANWB, Blokker, Gall & Gall, Primera en Shoeby (zie ook winkelcentrumdetriade.nl).

Locatie
De Triade is gelegen in het centrum van Assen. De winkelruimte is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum en het openbaar vervoer is op loopafstand te bereiken. Daarnaast is er naast het winkelcentrum een ruime en moderne parkeergarage.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt 683 m². Deze is als volgt onderverdeeld:
- ca. 533 m² begane grond in het meetcertificaat staat 537,56 m2 VVO, dus ik zou ca. 538m2 zeggen
- ca. 150 m² 1e verdieping

Parkeren
In de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar.

Huurprijs
€ 95.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Service kosten
€ 25,- per m2/per jaar, te vermeerderen met BTW, betreffende: DP: voorschot € 875,- per maand
- Serviceabonnementen en onderhoud, elektriciteit- brandstof- en waterverbruik, verbruiksmeting, bedieningen, storingen verhelpen, beveiliging, keuringskosten e.d. ten behoeve van -de diverse onderdelen en installaties- het gebouw/complex inclusief terreinen en parkeerruimten waar het gehuurde deel van uitmaakt
- Lampvervanging;
- Etc.

Opleveringsniveau
Verhuurder verhuurt het gehuurde casco. Momenteel is het object nog verhuurd en voorzien van zaken welke door huurder zijn aangebracht.
In overleg is te bezien welke zaken mogelijk kunnen worden overgenomen/achterblijven.

- Pantry
- Topkoeling
- Goederenlift

Promotiebijdrage:
€ 3.800,- per jaar excl. BTW. Huurder is verplicht lid te worden en te blijven gedurende de gehele looptijd van de huurovereenkomst van de winkeliersvereniging en de jaarlijks te indexeren promotiebijdrage te voldoen.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Assen valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Assen - Binnenstad” en heeft als hoofdbestemming “kantoor” met als functieaanduiding “horeca”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
5 jaar plus 5 jaar verlenging, thans in overleg met de opdrachtgever.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom of bankgarantie van minimaal 3 maanden huur incl. btw en servicekosten.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!


Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

REBO Groep is aangesloten bij: