Deventer

Binnensingel 3

€ 125,- per vierkante meter per jaar
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 125,-  per vierkante meter per jaar
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Binnensingel 3 , Deventer

TE HUUR | nette kantoorruimte van ca. 703 m² op een centrum locatie in het complex Fleur de Lys, aan de Singel/Binnensingel in Deventer.

Hierbij biedt REBO Bedrijfsmakelaars een nette kantoorruimte aan op de 1e verdieping van ca. 703 m². Deelverhuur vanaf ca. 300m² is bespreekbaar. De kantoorruimte is gelegen aan de Singel, die uitkijkt op het Vogeleiland, in de binnenstad van Deventer. Op de 1e verdieping zijn er verschillende kantoorruimtes beschikbaar, waaronder ook een grote vergaderruimte. De kantoorruimte wordt gedeeld met twee andere huurders en in de kelder zijn er 13 parkeerplaatsen beschikbaar. Kortom een prachtige plek om te werken.

Locatie
De Binnensingel in Deventer is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en het centrum van Deventer. Het NS-station en busstation is op loopafstand te bereiken. Op nog geen 10 minuten rijafstand liggen de op- en afritten van de Rijksweg A1.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbare oppervlakte van het object bedraagt ca. 703 m² op de 1e verdieping.

Parkeren
Op eigen terrein (in de kelder) zijn 13 parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs
€ 125,- per m2/per jaar, te vermeerderen met BTW.

Service kosten
Op basis van voorschot nacalculatie € 40,- per m2/per jaar, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
Turnkey (inclusief indeling en stoffering).

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Deventer valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Binnenstad” en heeft als hoofdbestemming “kantoor”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
In overleg

Zekerheidsstelling
Waarborgsom of bankgarantie van minimaal 3 maanden huur incl. btw en servicekosten.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
0570-608 900

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Munsterstraat 7

Deventer

Munsterstraat 7

€ 110 p.m2.p.j
Deventer
Boreelplein  ong

Deventer

Boreelplein ong

Deventer
Bergweidedijk 10 *

Deventer

Bergweidedijk 10 *

€ 105 p.m2.p.j
Deventer
Antwerpenweg 1 A

Deventer

Antwerpenweg 1 A

Deventer

REBO Groep is aangesloten bij: