Deventer

Bremenweg 17

€ 50,- per vierkante meter per jaar
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 50,-  per vierkante meter per jaar
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Bremenweg 17 , Deventer

TE HUUR | bedrijfsruimte te huur van 163 m2.

REBO Bedrijfsmakelaars biedt u hierbij het object Bremenweg 17 aan met diverse mogelijkheden met vele gebruiksfuncties zoals opslag, kantoorruimte, showroom etc. Op de begane grond treft u een ruime entreehal met toegang tot de gestoffeerde kantoorruimtes, een pantry en toiletruimtes. Aan de voorzijde vindt u ruime parkeergelegenheid en buitenterrein!

Locatie
De kantoorruimtes zijn onderdeel van een bedrijfspand op het bedrijventerrein "Kloosterlanden" in Deventer, gelegen ten zuiden van Deventer langs de snelweg A1 tussen Apeldoorn en Twente. Door deze ligging is Kloosterlanden goed bereikbaar en zichtbaar vanaf de snelweg.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt 163 m2. Deze is als volgt onderverdeeld:
- Begane grond 163 m2

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs
€ 50,- per m2/per jaar, te vermeerderen met BTW.

Service kosten
€ 400,- per maand, op basis van voorschot nacalculatie, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
- Pantry
- Airco

Bestemmingsplan
Bij de gemeente ‘Deventer’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Bedrijventerrein”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
3 jaar, thans in overleg met de opdrachtgever

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: mevrouw E.J. Roelofsen
0570-608 900

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Antwerpenweg 14

Deventer

Antwerpenweg 14

€ 15 p.m2.p.j
Deventer
Maagdenburgstraat 22

Deventer

Maagdenburgstraat 22

€ 395 p.m.
Deventer
Keulenstraat 7

Deventer

Keulenstraat 7

€ 75 p.m2.p.j
Deventer
Maagdenburgstraat 14 *

Deventer

Maagdenburgstraat 14 *

€ 55 p.m2.p.j
Deventer

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona