Deventer

Keulenstraat 1

€ 95,- per vierkante meters per jaar
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 95,-  per vierkante meters per jaar
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Keulenstraat 1 , Deventer

TE HUUR - geheel vernieuwde kantoorruimtes met Businesslounge aan de Keulenstraat!

Hierbij biedt REBO Bedrijfsmakelaars het Business Center A1 aan welke alle faciliteiten heeft die uw kantoorruimte nodig heeft. Ontvang uw bezoek met een kop koffie in de luxe gemeubileerde Business Lounge of reserveer een vergaderruimte voor belangrijke gesprekken en vergaderingen. Vergaderruimtes zijn geschikt voor 6, 10 en 20 personen. Naast de Business Lounge beschikt elke etage over een luxe gemeubileerde pantry ruimte met koffie/thee voorzieningen en waar u ook kunt lunchen.

Het all-in concept zorgt ervoor dat u ontzorgd wordt voor een vaste prijs per maand. Deze prijs bevat de huur voor de ruimte inclusief servicekosten, internet, koffie- en theefaciliteiten met gebruik van de Business Lounge. Business Center A1 heeft een oppervlakte van ca. 2.800 m² kantoorruimte. Het huren van een gehele verdieping is mogelijk vanaf 708 m² en het huren van een eigen vleugel al vanaf 135 m². Tevens is het mogelijk om één of meerdere units te huren, deze zijn beschikbaar vanaf 25 m².

Het gebouw is volledig gerenoveerd waarbij ook alle installaties zijn vernieuwd. Daarnaast is het pand luxe afgewerkt en zijn er duurzame toepassingen gebruikt.

Locatie
Business Center A1 is gelegen op een unieke zichtlocatie langs de A1. De bereikbaarheid van dit bedrijfsverzamelgebouw is dan ook uitstekend. Het openbaar vervoer is op loopafstand bereikbaar en er zijn 72 parkeerplekken op eigen terrein. Rijdt u elektrisch? Ook hier hebben wij voorzieningen voor. Op loopafstand van het Business Center A1 bevindt zich lunchroom de Broodbode, die bekend staat om zijn heerlijke verse broodjes. Business Center A1 is gelegen in een groene omgeving aan de dijk en in nabijheid van een park, waardoor er verschillende mogelijkheden zijn om een wandeling te maken. Ook is er op eigen terrein voldoende mogelijkheid om buiten te zitten met uitzicht over het water.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt ca. 2.650 m². Deze is als volgt onderverdeeld:
Begane grond
A0.1: 252 m² € 3.003,- excl. internet

1e verdieping
A1.2: 31 m² € 428,-
A1.3: 31 m² € 428,-
A1.7: 63 m² € 789,-
A1.8: 60 m² € 753,-

2e verdieping
A2.2: 29 m² € 402,-
A2.6: 60m² € 753,-
A2.7: 29m² € 402,-
A2.9: 58 m² € 728,-
B2.6: 60 m² € 753,-

3e verdieping
A3.6: 27 m² € 376,-

*prijzen zijn per maand exclusief btw en inclusief servicekosten en internet. De units kunnen per stuk of gekoppeld worden gehuurd. Grotere metrages zijn te huur vanaf € 95,-/m² tot € 110,-/m² per jaar exclusief btw en servicekosten. De servicekosten bedragen dan € 35,-/m² per jaar.

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig met laadpalen.

Huurprijs
Een unit van 25 m² is al beschikbaar vanaf € 340,- all-in, te vermeerderen met BTW.
Grotere metrages zijn te huur vanaf € 95,-/m² per jaar exclusief btw en servicekosten. De servicekosten bedragen dan € 35,-/m² per jaar.

Service kosten
€ 35,- per m²/per jaar, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende kenmerken:
- Gestoffeerde en geschilderde ruimtes
- Gemeubileerde pantryruimtes
- Koffie- en thee voorzieningen
- Business lounge
- Terras aan het water
- Eigen intercom
- Logo aanduiding binnen en buiten
- Vergaderruimtes op uur-basis of dagdeel te huur
- Lift
- Topkoeling
- Eigen parkeerterrein met laadpalen
- Overdekte fietsenstalling
- Lunchroom op loopafstand
- Zichtlocatie A1
- Centrum Deventer op 5 min. rijden
- Openbaar vervoer op loopafstand

Bestemmingsplan
Bij de gemeente ‘Deventer’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Bergweide, Kloosterlanden - Hanzepark, Veenoord” en heeft als hoofdbestemming “kantoor”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
In overleg.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
0570-608 900

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Waltorenpad 2

Deventer

Waltorenpad 2

€ 1.250 p.m.
Deventer
Keulenstraat 8 *

Deventer

Keulenstraat 8 *

€ 350 p.m.
Deventer
Bergweidedijk 10 *

Deventer

Bergweidedijk 10 *

€ 105 per vierkante meters per jaar
Deventer
Antwerpenweg 1 A

Deventer

Antwerpenweg 1 A

€ 2.400 p.m.
Deventer

REBO Groep is aangesloten bij: