Deventer

Keulenstraat 10

€ 80,- per vierkante meter per jaar
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 80,-  per vierkante meter per jaar
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Keulenstraat 10 , Deventer

TE HUUR - Moderne kantoorruimtes op een prachtige groene locatie nabij de snelweg A1!

Algemeen
Het onlangs geheel gerenoveerde pand met lift aan de Keulenstraat 10 te Deventer biedt kantoorruimtes vanaf 19 m² tot maar liefst 2000 m² en worden turnkey opgeleverd. Op de begane grond is een Business Lounge gerealiseerd met lunch- en catering voorzieningen. Business Center Salland beschikt over 5 verdiepingsvloeren met kantoorruimten verdeeld in units, vleugels en een penthouse.

Locatie en bereikbaarheid
Het kantorenpand is gelegen op het kantorenpark Hanzepark te Deventer, waarbij de Keulenstraat hoofdverkeerskader van het moderne kantorenpark is. Het pand ligt op 5 minuten rijden van het centrum van Deventer. De locatie is gelegen nabij de op- en afritten van de A1 wat zorgt voor een snelle verbinding naar steden als Apeldoorn, Zwolle, Hengelo of Arnhem. Het kantoorpand is middels openbaar vervoer goed te bereiken. Bushaltes zijn te vinden op korte loopafstand met een rechtstreekse verbinding naar het Centraal Station Deventer.


Huurprijzen en beschikbaarheid

Begane grond
VERHUURD

1e verdieping
B1 128 m2 €1.200,-
B2 31 m2 ONDER OPTIE
B3 27 m2 ONDER OPTIE
B4 25 m2 ONDER OPTIE
B5 27 m2 ONDER OPTIE
B6 19 m2 ONDER OPTIE
B7 28 m2 ONDER OPTIE
B8 27 m2 ONDER OPTIE
B9 35 m2 ONDER OPTIE
B10 73 m2 ONDER OPTIE
B11 36 m2 ONDER OPTIE
B20 38 m2 € 445,-

2e verdieping
C2 54 m2 € 621,-
C10 77 m2 € 875,-
C15 36 m2 € 423.-
C16 57 m2 € 654,-

3e verdieping
VERHUURD

4e verdieping
VERHUURD

*prijzen zijn per maand exclusief btw en inclusief servicekosten en internet. De units kunnen per stuk of gekoppeld worden gehuurd. Grotere metrages zijn te huur vanaf € 80/m² per jaar exclusief btw. De servicekosten bedragen dan € 32,50/m² per jaar.

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen (met laadpalen) aanwezig.

opleveringsniveau
• Volledig gerenoveerd
• Turnkey oplevering
• Units vanaf 19m²
• Glasvezel internet
• Lunch- en cateringvoorzieningen
• Gratis parkeren met laadpalen

Bestemmingsplan
Bij de gemeente ‘Deventer’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Bergweide, Kloosterlanden - Hanzepark, Veenoord” en heeft als hoofdbestemming “kantoor”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
In overleg.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: E.J. (Eline) Roelofsen | Junior bedrijfsmakelaar K-RMT
Telefoon: 0570 – 60 89 00

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Hanzeweg 1

Deventer

Hanzeweg 1

€ 115 p.m2.p.j
Deventer
Antwerpenweg 1 A

Deventer

Antwerpenweg 1 A

Deventer
Birnieweg  ong

Deventer

Birnieweg ong

€ 75 p.m2.p.j
Deventer
Keulenstraat 7

Deventer

Keulenstraat 7

€ 75 p.m2.p.j
Deventer

REBO Groep is aangesloten bij: