Deventer

Keulenstraat 8 *

Object -
Conditie
bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Keulenstraat 8 *, Deventer

TE HUUR - REPRESENTATIEVE BUSINESSUNITS AAN DE KEULENSTRAAT!

REBO Bedrijfsmakelaars biedt hierbij representatieve businessunits aan gelegen op de 3de verdieping in het luxe kantoorgebouw "IJsselwinde". Het pand is gelegen in het ruim opgezette kantorenpark "Hanzepark" waar de afgelopen jaren vele bedrijven zich hebben gevestigd. "IJsselwinde" kenmerkt zich door haar moderne, zeer representatieve en luxe uitstraling. Bij het gebouw is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, hetgeen een uitstekend werkklimaat ten goede komt. Het brede scala aan type bedrijven en de verschillende metrages maakt dat "IJsselwinde" voor ieder wat wils heeft!

Locatie
De ‘Keulenstraat’ is gelegen in Deventer. "IJsselwinde" is gunstig gelegen ten opzichte van de afslag Deventer (A1) waardoor de locatie eenvoudig en snel te bereiken is met eigen vervoer. Daarnaast beschikt het gebouw ook over een goede bereikbaarheid per openbaar vervoer. Hier liggen verschillende busverbindingen naar het station van Deventer.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt 3.200 m2. Hier is nog van beschikbaar:
- 3e verdieping diverse units beschikbaar vanaf 20 tot 50 m²

Parkeren
Op het eigen terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. Tevens is er op het terrein een overdekte fietsenstalling aanwezig.

Huurprijs
De units zijn te huur middels een gebruiksovereenkomst en per maand opzegbaar. De huurprijs voor de unit(s) van 40 m² bedragen € 495,- per maand, te vermeerderen met BTW, inclusief servicekosten.

Opleveringsniveau
De businessunits worden tunkey opgeleverd en beschikken in ieder geval over:
- topkoeling;
- CV-installatie met individueel regelbare radiatoren;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- pantry;
- buitenzonwering (gedeeltelijk).

Bestemmingsplan
Bij de gemeente ‘Deventer’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Bergweide, Kloosterlanden - Hanzepark, Veenoord” en heeft als hoofdbestemming “kantoor”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
Per maand opzegbaar.

Waarborgsom
Drie maanden betalingsverplichting.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: mevrouw E.J. Roelofsen K-RMT
0570-608 900

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Antwerpenweg 1 A

Deventer

Antwerpenweg 1 A

Deventer
Keulenstraat 10

Deventer

Keulenstraat 10

€ 80 p.m2.p.j
Deventer
Keulenstraat 8

Deventer

Keulenstraat 8

€ 80 p.m2.p.j
Deventer
Birnieweg  ong

Deventer

Birnieweg ong

€ 75 p.m2.p.j
Deventer

REBO Groep is aangesloten bij: