Deventer

Waltorenpad 2

€ 1.250,- per maand
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 1.250,-  per maand
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Waltorenpad 2 , Deventer

TE HUUR | moderne commerciële winkel/ kantoorruimte in Deventer.

Hierbij biedt REBO Bedrijfsmakelaars een commerciële winkel/ kantoorruimte aan op de grens van het winkelcentrum "Boreel" en de historische binnenstad van Deventer. Het Waltorenpad komt uit op de Walstraat, de bekendste en belangrijkste straat van Deventer, vooral bekend om haar diverse kleine speciaalzaken en het jaarlijkse Dickens Festijn, en geeft directe toegang tot de oude monumentale binnenstad van Deventer, en ligt op ca. 5 minuten loopafstand van het NS-station en busstation.

De aanwezigheid van grote winkelformules rond het Boreelplein, waaronder, Jumbo, Kruidvat, van Haren en DAKA, zorgt voor een grote aantrekkingskracht en toeloop van winkelend publiek van en naar de oude binnenstad.

Locatie
De Waltorenpad is gelegen op de grens van het winkelcentrum "Boreel" en de binnenstad van Deventer. De winkel/ kantoorruimte is gunstig gelegen ten opzichte van het NS-stations, de A1 en beschikt over een uitvalswegen naar Zutphen, Apeldoorn en Twello.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt 143 m². Deze is als volgt onderverdeeld:
- Begane grond ca. 143 m²

Parkeren
In de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar, zoals parkeergarage Q-park.

Huurprijs
€ 1.250,- per maand te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 3,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW (voorschotbasis).

Winkeliersvereniging:
Huurder verplicht zich lid te worden van de winkeliersvereniging, waarbij sprake zal zijn van promotiekosten á € 10,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW (voorschotbasis).

Warmte- en koude-levering:
De units worden allen voorzien van warmte en koude-installatie waarbij huurder zich verplicht een leveringsovereenkomst te sluiten bij Ennatuurlijk. De ruimte is in de basis dus niet voorzien van een gasaansluiting.

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
- Pantry
- Topkoeling
- Etc

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Deventer valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan Chw bestemmingsplan Deventer, stad en dorpen deel B. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
5 jaar plus 5 jaar verlenging, thans in overleg met de opdrachtgever.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom of bankgarantie van minimaal 3 maanden huur incl. btw en servicekosten.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
0570-608 900

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Zutphenseweg 29

Deventer

Zutphenseweg 29

€ 450 p.m.
Deventer
Keulenstraat 8

Deventer

Keulenstraat 8

€ 80 per vierkante meters per jaar
Deventer
Boreelplein  ong

Deventer

Boreelplein ong

€ 100 per vierkante meters per jaar
Deventer
Binnensingel 3

Deventer

Binnensingel 3

€ 500 p.m.
Deventer

REBO Groep is aangesloten bij: