Dieren

Wilhelminaweg 84

€ 42.000,- per jaar
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 42.000,-  per jaar
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Wilhelminaweg 84 , Dieren

TE HUUR | Winkelruimte voorzien van 100 zonnepanelen gelegen in het centrum van Dieren

Hierbij biedt REBO Bedrijfsmakelaars een winkelruimte in Dieren aan met een oppervlakte van ca. 333 m² met een frontbreedte van ca. 13 meter. Direct achter de winkelruimte is er een stuk afsluitbaar terrein van ca. 30 m². Daarnaast bevindt zich naast de winkelruimte een opslag van ca. 65 m² welke gehuurd kan worden. Het object is gelegen aan de rand van het centrum welke zich kenmerkt door een reeks van lokale en nationale retailers. Denk hierbij aan formules zoals de Albert Heijn, Lidl, HEMA, Action en plaatselijke slager. Het pand is voorzien van 100 zonnepanelen waardoor huurder nagenoeg geen energielast heeft!

Locatie
De winkelruimte is gelegen aan de rand van het centrum van Dieren. Dieren is een dorp in de Gelderlandse gemeente Rheden en wordt doorsneden door de spoorlijn Arnhem - Zutphen en de drukke provinciale weg N348.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend, de Wilhelminaweg is, via de Harderwijkerweg, goed ontsloten aan de op- en afritten van de Rijksweg N348 en N786. Op korte loopafstand bevinden zich bushaltes en het NS-station bevindt zich op ca. 13 min loopafstand.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt 409 m2. Deze is als volgt onderverdeeld:
- Winkelruimte: 333 m2
- Opslag: ca. 65 m2 (niet verplicht om mee te huren)

Parkeren
Op eigen terrein zijn parkeerplaatsen aanwezig. Daarnaast is er in de directe omgeving gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Huurprijs
€ 3.500,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Service kosten
Op aanvraag.

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
- Pantry
- Toiletgroep
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Dieren valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Dieren 2017, Woongebieden-Noord” en heeft als enkelbestemming ”Detailhandel”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar omgevingswet.overheid.nl.

Huurtermijn
5 jaar plus 5 jaar verlenging, thans in overleg met de opdrachtgever.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom of bankgarantie van minimaal 3 maanden huur incl. btw en servicekosten.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
088-220 1640


Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

De Marke 2 a

Dieren

De Marke 2 a

€ 1.300 p.m.
Dieren
Wilhelminaweg 51 - 53

Dieren

Wilhelminaweg 51 - 53

Dieren
Wilhelminaweg 30

Dieren

Wilhelminaweg 30

Dieren
De Marke 2

Dieren

De Marke 2

€ 212.500
€ 80 per vierkante meters per jaar
Dieren

REBO Groep is aangesloten bij: