Doetinchem

Amphionstraat 3

€ 100,- per vierkante meter per jaar
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 100,-  per vierkante meter per jaar
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Amphionstraat 3 , Doetinchem

TE HUUR | grootschalige kantoorverdieping op een gunstige locatie in Doetinchem!

Aan de rand van het stadscentrum van Doetinchem bevindt zich deze courante kantoorverdieping. De te huren kantoorruimte bevindt zich op de tweede verdieping en telt maar liefst ca. 685 m2! De verdieping beschikt over o.a. verschillende groottes spreek- en werkkamers, eigen sanitair en een pantry. Kortom: een eigen kantoorverdieping voorzien met alle benodigde voorzieningen.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is op korte afstand van het centrum van Doetinchem gelegen en is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer, het dichtstbijzijnde busstation is ca. 1 minuut lopen. Ook per auto is het object goed bereikbaar; op ca. 8 (auto)minuten liggen de op- en afritten naar de snelweg A18.

Parkeerplaatsen
Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een ruim parkeerterrein met voldoende parkeergelegenheid. In overleg kunnen er parkeerplaatsen beschikbaar worden gesteld aan de achterkant van het pand.

Oppervlaktes
Betreft de 2e verdieping van totaal ca. 685 m2.

Huurprijs
€ 100,- per m2 per jaar te vermeerderen met servicekosten.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Opleveringsniveau
Het object wordt verhuurd in huidige staat en beschikt over de volgende voorzieningen:
- Inbouwarmaturen;
- Lift;
- Kabelgoten;
- Systeemplafond;
- Toilet;
-Pantry.

Huurtermijn
Tot eind 2021, thans in overleg met de opdrachtgever.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Doetinchem valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Binnenstad en De Veentjes 2012” en heeft als hoofdbestemming “Centrum”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Omzetbelasting
Een niet met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: de heer R. Alofs RM-RT
0314 369 293

=====================================================
Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Raadhuisstraat 67

Doetinchem

Raadhuisstraat 67

Doetinchem
Stationsstraat 24

Doetinchem

Stationsstraat 24

Doetinchem
C Missetstraat 97

Doetinchem

C Missetstraat 97

Doetinchem

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona