Doetinchem

Havenstraat 68

Object -
Conditie
bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Havenstraat 68 , Doetinchem

TE HUUR | representatieve kantoorruimte op bedrijventerrein 'Verheulsweide" in Doetinchem

Hierbij biedt REBO Bedrijfsmakelaars een representatieve kantoorruimte aan op het bedrijventerrein "Verheulsweide" in Doetinchem. De kantoorruimte beschikt over een eigen entree en 12 parkeerplaatsen. In de omgeving zitten bedrijven gevestigd zoals, PontMeyer, Boels Verhuur en Doréma.

Locatie
De Havenstraat is gelegen op het bedrijventerrein "Verheulsweide" in Doetinchem. De kantoorruimte is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen zoals de op en afritten van de A18.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt 357 m2. Deze is als volgt onderverdeeld:
- Begane grond ca. 167 m2
- 1e verdieping ca. 189 m2

Parkeren
Op eigen terrein zijn er 12 parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs
Op aanvraag.

Service kosten
€ 20,- per m2/per jaar, te vermeerderen met BTW, betreffende:
- Verrekenbare voorschot G/W/E
- Lampvervanging
- Klein onderhoud
- Beheers- administratiekosten over levering en dienst.

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
- Pantry
- Toiletgroepen

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Doetinchem valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Bedrijventerrein Verheulsweide 2008" en heeft als hoofdbestemming “bedrijventerrein”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
Nader te bepalen.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
0314-369 293


Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Edisonstraat 111

Doetinchem

Edisonstraat 111

€ 500.000
Doetinchem
Havenstraat 68

Doetinchem

Havenstraat 68

Doetinchem

REBO Groep is aangesloten bij: