Doetinchem

Stationsstraat 24

€ 110,- per vierkante meter per jaar
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 110,-  per vierkante meter per jaar
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Stationsstraat 24 , Doetinchem

TE HUUR! - laatste beschikbare unit in winkelcentrum Iseldoks te Doetinchem!

Algemeen
Op een uitstekende (zicht)locatie bevindt zich het winkelcentrum Iseldoks. Het winkelcentrum is in 2016 gebouwd en in de loop der jaren hebben zich hier verschillende partijen gevestigd. Reeds gevestigde bedrijven zijn onder andere een Action, DeKaMarkt en Kruidvat. REBO Bedrijfsmakelaars biedt hierbij de laatste beschikbare winkelunit van 328 m² aan. De winkelunit is nog geheel casco, naar wens in te delen en voorzien van een achteringang voor bijv. de toevoer van voorraad.

Locatie en bereikbaarheid
Dit gedeelte van de Stationsstraat is nabij de historische binnenstad van Doetinchem. De winkelruimte is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en het openbaar vervoer, namelijk het NS-trein en busstation. In de directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Oppervlakte
328 m²

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig (blauwe zone) in de nabije omgeving.

Huurprijs
Vanaf € 110,- per vierkante meter per jaar te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Servicekosten
Op aanvraag.

Opleveringsniveau
Casco, specifieke opleveringswensen zijn bespreekbaar.

Bestemmingsplan
Het complex valt binnen het bestemmingsplan "Hamburgerbroek-Intermecoterrein 2010" en heeft hierbinnen de bestemming "Gemengd" aangewezen gekregen. Hierbinnen vallen specifieke vorm van detailhandel- in dagelijkse boodschappen. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
5 jaar plus 5 jaar verlenging, thans in overleg met de opdrachtgever.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars B.V.
Telefoon: (0314) 36 92 93
Contactpersoon: mevrouw E.J. (Eline) Roelofsen K-RMT

=====================================================
Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder naar alle zaken die voor hem bij aanhuur van belang zijn. Daarom is het voor huurder van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Hamburgerstraat 67

Doetinchem

Hamburgerstraat 67

€ 235 p.m2.p.j
Doetinchem
Havenstraat 68

Doetinchem

Havenstraat 68

€ 2.000 p.m.
Doetinchem

REBO Groep is aangesloten bij: