Harderwijk

Hondegatstraat 11

€ 200,- per vierkante meter per jaar
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 200,-  per vierkante meter per jaar
Status
Beschikbaar
Oplevering
direct
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Hondegatstraat 11 , Harderwijk

TE HUUR | representatieve winkelruimte in het centrum van Harderwijk

In het centrum van Harderwijk biedt REBO Bedrijfsmakelaars een recent gerenoveerde winkelruimte aan. De winkelruimte is zeer courant, ca. 167 m2 groot én heeft een monumentale status. Op steenworp afstand zijn verschillende ketens gevestigd waaronder o.a. ICI Paris, Bakker Bart, Scapino, Holland & Barret en diverse horecagelegenheden en terrasjes. Betaald parkeren onder meer op de boulevard is op loopafstand.

Locatie
De Hondegatstraat is één van de gezelligste winkelstraten van Harderwijk met zeer diverse winkels. Gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en alle voorzieningen zijn op loopafstand.

De winkelruimte is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en het centrum van Harderwijk.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt 167 m2. Deze is als volgt onderverdeeld:
- begane grond 167 m2

Parkeren
In de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar.

Huurprijs
€ 200,- per m2/per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Niet van toepassing.

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
- Pantry
- Sanitaire voorzieningen

Bestemmingsplan
Bij de gemeente ‘Harderwijk’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Binnenstad” en heeft als hoofdbestemming “centrum detailhandel”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
5 jaar plus 5 jaar verlenging, thans in overleg met de opdrachtgever.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: de heer de heer B. Rigter
038-4559 777


Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona