Hoog-keppel

Schoolstraat 1

Object -
Conditie
n.v.t.
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Schoolstraat 1 , Hoog-keppel

TE KOOP | herontwikkelingslocatie oude basisschool "De Bongerd"

Hierbij biedt REBO samen met de Gemeente Bronckhorst de locatie "De Bongerd" te Hoog-Keppel aan ter herontwikkeling. Het object kan herontwikkeld worden naar wonen, woon/zorg of bedrijvigheid. Het terrein ligt op loopafstand van o.a. 'Het Hessenbos', de golfbaan, een zwembad en een medisch centrum met diverse zorgaanbieders.

Locatie
De Schoolstraat is gelegen in het dorp ‘Hoog-Keppel’. Het terrein is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer. Plaatsen zoals Doetinchem, Doesburg, Arnhem en Zutphen zijn makkelijk te bereiken.

Oppervlaktes
De totale oppervlakte van de locatie bedraagt ca. 3103 m2.

Het object wordt aangeboden middels een gestructureerd verkoopproces. Voorwaarden en aanvullende informatie zijn te downloaden middels het factsheet (button brochure). Bij interesse kan toegang verleend worden tot de dataroom.

Aanvaarding
Geïnteresseerden kunnen tot 7 oktober 2020 om 12.00 uur plannen indienen. Werkgroep Keppel, bestaande uit leden van de Dorpsraad en medewerkers van de gemeente en de betrokken makelaar, beoordelen de binnengekomen plannen en brengen een advies uit aan wethouder Vastgoed over de best passende initiatieven. Beoordeling vind plaats op basis van het toekennen van punten (tijd/snelheid, kwaliteit, economische haalbaarheid, zelfrealisatie). Vervolgens zal de bieding fictief gecorrigeerd worden n.a.v. de toegekende punten. Medio november zal de gunning plaatsvinden.

Contactpersoon:
de heer R. Alofs RM-RT
REBObedrijfsmakelaars
0314-369 293

Voor marktinformatie inzake de woningmarkt in Hoog-Keppel en de gemeente Bronckhorst verwijzen wij u graag door naar onze collega's van REBO ERA Makelaars kantoor Doetinchem of Dieren.

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona