Huissen

Primulalaan 2

€ 1.500,- per maand
Object -
Conditie
n.v.t.
Huurprijs
€ 1.500,-  per maand
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Primulalaan 2 , Huissen

TE HUUR | Royaal buitenterrein gelegen op het moderne bedrijvenpark 'Bergerden'.

Hierbij biedt REBO bedrijfsmakelaars een verhard buitenterrein aan van ca. 1.200 m². Het terrein is voorzien van een toegangspoort, welke gezamenlijk wordt gebruikt met Het complex Quadrant A15.

Ligging/bereikbaarheid:
Het terrein is gelegen op een zichtlocatie met veel bedrijvigheid in de directe omgeving. De snelwegen A15 en A/N325 zijn op korte afstand gelegen.

Oppervlakte buitenterrein:
Gedeelte van het buitenterrein, ca. 1.200 m², te huur vanaf ca. 500 m².

Huurprijs:
Op aanvraag.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Huurtermijnen:
in overleg nader te bepalen.

Opleveringsniveau:
Het terrein is nog niet omheind, deze kosten komen voor rekening van huurder. Het terrein is grotendeels verhard met asfalt en straatwerk. Het terrein is voorzien van toegangspoort, welke gezamenlijk wordt gebruikt met het complex Quadrant A15.

Tevens is het mogelijk (een) zeecontainer(s) te huren op het terrein. Afmeting container: 20 ft. 6,06 x 2,44 x 2,59 L x B x H.
huurprijs van een container bedraagt € 95,- ex. btw per maand met een minimaal huurtermijn van 1 jaar.

REBO Bedrijfsmakelaars
026-320 1805

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

REBO Groep is aangesloten bij: