Lichtenvoorde

Rapenburgsestraat 30

€ 550.000
Object -
Conditie
bestaande bouw
Verkoopprijs
€ 550.000  kosten koper
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Rapenburgsestraat 30 , Lichtenvoorde

TE KOOP | beleggingsobject in het centrum van Lichtenvoorde, in deels verhuurde staat, bestaande uit winkelruimte, 2 appartementen en overige inpandige ruimte welke te transformeren zijn tot woonruimte.

Algemeen
Het object bestaat uit een winkelruimte en een onafgewerkte ruimte op de begane grond aan de Rapenburgsestraat 30. Op de eerste verdieping is eveneens een onafgewerkte ruimte en een appartement gesitueerd, dit appartement is gevestigd aan Bleekwal 6A. De tweede verdieping is een appartement die gevestigd is aan Bleekwal 6B. Bij de twee onafgewerkte ruimtes bestaat de mogelijkheid om met een vergunning het te verbouwen tot appartementen. Het object heeft een gebruiksoppervlakte van ca. 594 m².

Voorzieningen winkelruimte
- Toilet;
- Kast;
- Systeemplafond;
- verlichtingsarmaturen.

Voorzieningen appartementen
- Keuken;
- Badkamer met ligbad, douche en wastafel;
- 2 slaapkamers;
- Gezamenlijk dakterras van ca. 76 m² .

Parkeren
Openbare parkeerplaatsen dichtbij het object.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de rand van het centrum in Lichtenvoorde. De N18 in de richting naar Groenlo of Varsseveld en de N312 richting Ruurlo is 2 autominuten vanaf het object. Het station Lichtenvoorde-Groenlo is op 4,5 kilometer afstand te vinden.

Metrages
Begane grond:
Winkel ca. 98 m²
Overig inpandige ruimte ca. 160 m²

1e verdieping:
Appartement Bleekwal 6a ca. 95 m²
Terras ca. 75 m²
Overig inpandige ruimte ca. 170 m²

2e verdieping:
Appartement Bleekwal 6b ca. 60 m²

Totale perceelgrootte 307 m².

Vraagprijs
€ 550.000 ,-- k.k.

Verhuurspecificaties
Op aanvraag.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente ‘Oost Gelre’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan 'Centrum'. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl of de gemeente Oost Gelre.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse in deze fraaie belegging? Neem dan gerust contact op met REBO Beleggingsmakelaars op telefoonnummer 088-220 1650.

=================================================


Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Plattegrond

REBO Groep is aangesloten bij: