Lieren

Wolfskuilen 28

Object -
Conditie
bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Wolfskuilen 28 , Lieren

TE HUUR: Twee ruime representatieve bedrijfsunits!

Algemeen
Rebo Bedrijfsmakelaars biedt hierbij twee ruime representatieve bedrijfsunits aan. Allen voorzien van een eigen overheaddeur en een loopdeur. Dit maakt dat de bedrijfsunits zeer geschikt zijn voor een breed scala aan bedrijfstypes.

Locatie
De bedrijfsunits aan de Wolfskuilen zijn gelegen in Lieren en gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen, openbaar vervoer en het centrum van Apeldoorn. De afrit van de A1 is op ca. 3 autominuten en de A15 op ca. 10 autominuten.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt ca. 912 m2. Deze is als volgt onderverdeeld:
B4 ca. 645 m2
C6 ca. 267 m2

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs
B4 € 1.800,- per maand, vrij van BTW
C6 € 1.000,- per maand, vrij van BTW

Opleveringsniveau
- Lichtstraat;
- Krachtstroom;
- Overheaddeur (ca. 4,3 meter hoog);
- Tussenmeters;
- Nokhoogte van ca. 7,7 meter hoog.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente ‘Apeldoorn’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Buiten gebied Beekbergen en Loenen” en heeft als hoofdbestemming “Bedrijf. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
5 jaar plus 5 jaar verlenging, thans in overleg met de opdrachtgever.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Vrij van BTW.

Aanvaarding
Op korte termijn.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: mevrouw E.J. (Eline) Roelofsen
0570-608 900

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona