Lochem

Hanzeweg 26

Object -
Conditie
bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Hanzeweg 26 , Lochem

TE HUUR | Tijdelijke verhuur kantoorruimte in een multifunctioneel gebouw!

Algemeen
Hierbij biedt REBO Bedrijfsmakelaars u deze representatieve kantoorruimte aan. Het object en de kantoorruimten zijn goed onderhouden, van alle gemakken voorzien en per direct beschikbaar. Daarnaast beschikt het complex over een gezamenlijke pantry en verschillende vergaderruimten. Er zijn verschillende huurmogelijkheden denkbaar, zo kan ervoor gekozen worden om de aparte kamers te huren maar is het ook mogelijk om het geheel te huren.

Locatie
De Hanzeweg is gelegen op bedrijventerrein 'Hanzeweg' en is gelegen aan het Twentekanaal. Het kantorencomplex is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (snelweg A1 op nog geen 10 autominuten afstand). In de directe omgeving zijn reeds gevestigde bedrijven o.a. ForFarmers.

Oppervlaktes/ huurprijs
De totaal verhuurbare oppervlaktes van het object bedraagt 857 m2. Deze is als volgt onderverdeeld:
BG:
Kantoorruimte 1 ca. 22 m2: € 250,- per maand, te vermeerderen met BTW.
Kantoorruimte 2 ca. 20 m2: € 225,- per maand, te vermeerderen met BTW.
Kantoorruimte 3 ca. 86 m2: € 500,- per maand, te vermeerderen met BTW. (2laagsetoren)
Kantoorruimte 4 ca. 30 m2: € 350,- per maand, te vermeerderen met BTW.
Kantoorruimte 5 ca. 30 m2: € 350,- per maand, te vermeerderen met BTW.
Kantoorruimte 6 ca. 25 m2: € 275,- per maand, te vermeerderen met BTW.
Kantoorruimte 7 ca. 20 m2: € 225,- per maand, te vermeerderen met BTW.
Kantoorruimte 8 ca. 70 m2: € 950,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Het is ook mogelijk om de kantoorruimte in de vide te huren, hier wordt een prijs van ca. € 80,- per m2/ per jaar, te vermeerderen met BTW, voorgerekend.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Parkeren
Het object beschikt over een eigen parkeerterrein met een capaciteit van 20+ parkeerplaatsen.

Internet
In overleg.

Opleveringsniveau
Het object beschikt in huidige staat over de volgende voorzieningen:
- centrale verwarming middels radiotoren;
- onder architectuur gebouwd;
- airco's;
- kabelgoten;
- systeemplafond;
- gezamenlijke pantry;
- gedeelde vergaderruimten;
- gezellige gedeelde serre;
- glasvezelverbinding;
- brandbeveiligingsinstallaties;
- inbraakbeveiligingsinstallaties.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte aangrenzend van ca. 523 m2 is in overleg ook deels te huur, vraag gerust naar de mogelijkheden. Richtprijs is ca. € 50,- per m2/ per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Lochem valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan onder ''Gemengd''. De voor ''Gemengd'' aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven tot categorie 3.1, kantoren en maatschappelijke voorzieningen. Voor het uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl

Huurtermijn
Zes (6) maanden, thans in overleg met de opdrachtgever.

Waarborgsom
In overleg.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Per direct beschikbaar, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: mevrouw E.J. (Eline) Roelofsen
0570-608 900

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona