Lochem

Smeestraat 2 a

€ 750,- per maand
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 750,-  per maand
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Smeestraat 2 a, Lochem

TE HUUR | Nette winkelruimte in het centrum van Lochem

Hierbij biedt REBO Bedrijfsmakelaars een winkelruimte aan met etalage en inpandige berging op een A1 locatie van het centrum van Lochem. In de directe omgeving van de winkelruimte zijn o.a. gevestigd HEMA, Pearle Opticiens, Trekpleister, kapper en verschillende horeca gelegenheden.

Locatie
Het object is gelegen aan de Smeestraat de aanloopstraat naar het hart van het centrum, op steenworpafstand van de vele leuke horecagelegenheden.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt 60 m².

Parkeren
In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Huurprijs
€ 750,- per maand te vermeerderen met BTW.

Service kosten
€ 100,- per maand, te vermeerderen met BTW, betreffende:
- Verrekenbare voorschot G/W/E
- Administratiekosten

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
- Pantry
- Toilet
- CV

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Lochem valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan 'Binnenstad Lochem' en heeft als hoofdbestemming 'Centrum' en is daarom zeer geschikt voor detailhandel/dienstverlening. Ook horeca cat. 1 van de bijbehorende staat van horeca-activiteiten is toegestaan. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
5 jaar plus 5 jaar verlenging, thans in overleg met de opdrachtgever.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom of bankgarantie van minimaal 3 maanden huur incl. btw en servicekosten.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
0570-608 900


Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

REBO Groep is aangesloten bij: