Nieuwleusen

Burg.Backxlaan 261 - 265

€ 1.495.000
Object -
Conditie
bestaande bouw
Verkoopprijs
€ 1.495.000  kosten koper
Status
Beschikbaar
Oplevering
direct
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Burg.Backxlaan 261 - 265, Nieuwleusen

TE KOOP | grootschalige kantoorruimte, bedrijfsruimte en woonhuis te Nieuwleusen!

Deze voormalige apotheek uit 1954 is de afgelopen jaren volledig verbouwd naar hoogwaardige kantoorruimte. Het kantoorpand is voorzien van o.a. verschillende spreekkamers, een kantine en in 2015 is er een magazijnruimte van ca. 194 m² bijgebouwd.

Bijzonderheden
Het kantoorpand met bedrijfsruimte dient gelijktijdig in combinatie met het perceel aan de achterzijde af genomen te worden. Dit betreft bungalow uit 1957. De bungalow is gevestigd op een perceel van 1.106 m² met woonbestemming.

Locatie
Het object is op een zichtlocatie gevestigd aan de Burg. Backxlaan in Nieuwleusen aan de doorgaande weg de Burg. Op ca. 2 autominuten is de N377 te bereiken. Vanaf de N377 is het ca. 7 autominuten naar de A28 (Nieuwleusen - Zwolle). Op ca. 100 meter is er een busverbinding waarbij je naar de omliggende plaatsen kunt.

Oppervlaktes
Bedrijfsruimte ca. 744 m²
- ca. 550 m² kantoorruimte (verdeeld over de begane grond en 1e verdieping)
- ca. 194 m² magazijn

Woning ca. 192 m² woonoppervlakte

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Vraagprijs
€ 1.495.000,- k.k.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Dalfsen valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Kernen gemeente Dalfsen 2022” en heeft als hoofdbestemming “Bedrijf”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
088-2201640

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

De Grift 1

Nieuwleusen

De Grift 1

€ 7.950 p.m.
Nieuwleusen

REBO Groep is aangesloten bij: