Nieuwleusen

De Grift 1

€ 60,- per vierkante meter per jaar
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 60,-  per vierkante meter per jaar
Status
Beschikbaar
Oplevering
direct
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

De Grift 1 , Nieuwleusen

TE HUUR | bedrijfsruimte met kantoorruimte op de begane grond en 1e verdieping.

Hierbij biedt REBO Bedrijfsmakelaars een bedrijfsruimte op de begane grond met kantoorruimte op de begane grond en 1e verdieping aan in Nieuwleusen. Het object heeft een representatieve uitstraling met een ruimte lichtinval. De eigenaar heeft het object onlangs gerenoveerd. Deelverhuur is mogelijk, neem contact voor de mogelijkheden.

Locatie
Het object is gelegen in Nieuwleusen en is uitstekend te bereiken met eigen vervoer op ca. 5 km van afslag A28 en op ca. 8 km van het Industrieterrein Hessenpoort van Zwolle.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt 1.650 m2. Deze is als volgt onderverdeeld:
- Bedrijfsruimte begane grond ca. 1000 m2
- Kantoorruimte begane grond ca. 278 m2
- Kantoorruimte eerste verdieping ca. 224 m2

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs
€ 7.950,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Service kosten: N.T.B

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
- Pantry
- Topkoeling
- Etc

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Dalfsen valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein en heeft als hoofdbestemming Bedrijventerrein. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
5 jaar plus 5 jaar verlenging, thans in overleg met de opdrachtgever.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: Mevrouw E. Roelofsen
038-4559 777

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Rollecate 71 E

Nieuwleusen

Rollecate 71 E

€ 90 p.m2.p.j
Nieuwleusen

REBO Groep is aangesloten bij: