Steenwijk

Koematen 48

€ 225.000
Object -
Conditie
n.v.t.
Verkoopprijs
€ 225.000  kosten koper
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Koematen 48 , Steenwijk

TE KOOP | uniek bouwperceel van maar liefst 2.000 m² aan de Koematen in Steenwijk!

Op de hoek van de Koematen en Tussen Aadijk/Verlaat op het industrieterrein 'Groot Verlaat' bieden wij u dit gunstig gelegen perceel van ca. 2.000 m² geschikt voor de ontwikkeling/bouw van een bedrijfshal.

Bereikbaarheid
Het object ligt nabij de A32 en is goed bereikbaar via de zuidkant door de N333 en via de oostkant door de N334. ‘Groot Verlaat’ is het grootste bedrijventerrein van Steenwijk en is een groot modern gemengd terrein dat plaats biedt aan tientallen bedrijven met uiteenlopende bedrijfsactiviteiten.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Steenwijkerland valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan ‘’Bedrijventerreinen’’ en heeft als hoofdbestemming 'Bedrijventerrein – tot en met categorie 3.1'. In het bestemmingsplan staat onder meer vermeld dat het bouwperceel tot maximaal 80% mag worden bebouwd, op een afstand van minimaal 2 meter uit de perceelsgrens.

Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Vraagprijs
€ 225.000,- k.k. excl. btw.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

De exacte afmeting van het kavel wordt na kadastrale inmeting vastgesteld. Koper dient zelf een uitwegvergunning aan te vragen. Verkoper draagt zorg voor een deugdelijke erfafscheiding tussen het bestaande object en de bouwkavel. Verwijdering van (een deel) van de bestaande bestrating is bij de koopsom inbegrepen. Het terrein is volledig verhard met betonklinkers en een zandbed tot op de vaste bodem en tevens voorzien van riolering (tbv. hemelwater).

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: de heer R. Alofs RM-RT & Mevrouw E. Roelofsen K-RMT / (038) 4559 777

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Koematen 48

Steenwijk

Koematen 48

€ 675.000
Steenwijk

REBO Groep is aangesloten bij: