Tiel

Edisonstraat 16 10

€ 885,- per maand
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 885,-  per maand
Status
Beschikbaar
Oplevering
direct
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Edisonstraat 16 10, Tiel

Nu beschikbaar, zeer representatieve bedrijfsunit gelegen op de hoek van het bedrijfsverzamelgebouw aan de Edisonstraat 16 in Tiel. Entree middels loopdeur of elektrisch bedienbare overheaddeur.
De unit is voorzien van een eigen meterkast (g/w/l) met moderne schakelkast (2021) met een aansluiting 3x25A en een aansluiting voor glasvezel. Onder de trap is een aansluiting voor riolering ten behoeve van een toilet.

Het bedrijfsverzamelgebouw is recentelijk gerenoveerd waardoor het een frisse uitstraling heeft en als "nieuw" beschouwd kan worden.

Locatie
Op een zeer gunstige locatie op bedrijventerrein Kellen, nabij de afrit 33 vanaf de A15.

Oppervlaktes en indeling
De begane grond heeft een gebruiksoppervlakte van circa 84 m². Trap naar de verdieping met een oppervlakte van circa 79 m², met aan de voorzijde een ruime raampartij.

Voorzieningen:
De unit wordt casco opgeleverd en is naar eigen inzicht in te delen en af te bouwen. Een afbouwpakket is bespreekbaar.

Huurprijs
€ 885,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Service kosten
Nader te bepalen.

Huurtermijn
In overleg.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Tiel valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan ''Kanaalzone'' en heeft als functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 5.1. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van drie betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
In overleg

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: de heer B. (Bjorn) Zijlstra
026-3201805

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

REBO Groep is aangesloten bij: