Ulft

Riezenweg 22 - 24

€ 1.600.000
Object -
Conditie
bestaande bouw
Verkoopprijs
€ 1.600.000  kosten koper
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Riezenweg 22 - 24, Ulft

TE KOOP | beleggingsobject in Ulft, in deels verhuurde staat, bestaande uit diverse bedrijfsruimtes met een totaaloppervlakte van ca. 6.936 m².

Algemeen
Het object heeft een gebruiksoppervlakte van ca. 6.936 m² en telt 3 bouwlagen. Het pand is voornamelijk ingedeeld in winkel-/verkoopruimtes ten behoeve van groothandelsactiviteiten. Tevens beschikt het geheel over diverse magazijn-/opslagruimtes, kantoorruimte, toiletgroepen en royale buitenruimte aan de voor- en achterzijde.

Voorzieningen
- twee laadkuilen met loadingdock aan weerszijden;
- overheaddeuren;
- 3 liften;
- CV installatie;
- hekwerk omheining.

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gunstig gelegen op bedrijventerrein De Rieze aan de noordkant van Ulft, goed ontsloten door de N317 en heeft daardoor een snelle aansluiting op de A18 Varsseveld-Didam en de A3/A12 Arnhem-Oberhausen.

Metrages
Begane grond: ca. 2.871 m²
1e verdieping: ca. 2.568 m²
2e verdieping: ca. 1.497 m²

Totale perceelgrootte 6.144 m².

Vraagprijs
€ 1.600.000,-- k.k.

Verhuurspecificaties
Op aanvraag.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente ‘Oude IJsselstreek’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan 'Industrieterrein De Rieze'. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl of de gemeente Oude IJsselstreek.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse in deze fraaie belegging? Neem dan gerust contact op met REBO Beleggingsmakelaars op telefoonnummer 088-220 1650.

=================================================


Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Plattegrond

REBO Groep is aangesloten bij: