Utrecht

Springweg 65

€ 1.150,- per maand
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 1.150,-  per maand
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Springweg 65 , Utrecht

TE HUUR | Karakteristieke kantoor- en winkelruimte in het centrum van Utrecht!

Hierbij biedt REBO Bedrijfsmakelaars een mooi karakteristieke kantoor- en winkelruimte aan in de binnenstad van Utrecht. Het monumentale pand beschikt over een grote raampartij aan de voorzijde waardoor de ruimte wordt voorzien van veel daglicht.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gunstig gelegen aan de Springweg, op steenworp afstand van Hoog Catharijne en de vele leuke horecagelegenheden. Het Centraal Station van Utrecht en de dichtstbijzijnde parkeergarage is op 2 minuten loopafstand te vinden van het pand.

Oppervlaktes
De totale vloeroppervlakte van het object bedraagt ca. 60 m2. Deze is als volgt onderverdeeld:
- Begane grond ca. 60 m2

Parkeren
In de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar.

Huurprijs
€ 1.150,- per maand te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
- Pantry;
- Toilet;
- Gaskachel.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente ‘Utrecht’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Binnenstad” met hoofdfunctie winkel en kantoorruimte. Aan het bestemmingsplan kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder dient zelf onderzoek te doen naar het vigerende bestemmingsplan c.q. de gebruiksmogelijkheden. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
5 + 5 jaar verlenging, thans in overleg met de opdrachtgever.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: de heer B. Zijlstra
Telefoon: 0570-608900

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

REBO Groep is aangesloten bij: