Winterswijk

Spoorstraat 56 - 58

€ 700.000
Object -
Conditie
bestaande bouw
Verkoopprijs
€ 700.000  kosten koper
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Spoorstraat 56 - 58, Winterswijk

TE KOOP | Woningbelegging van 7 appartementen in verhuurde staat in Winterswijk

Hierbij biedt REBO Beleggingsmakelaars een mooie woningbelegging in Winterswijk aan. Dit fraaie gemeentelijke monument ligt op steenworp afstand van het centrum, het station en alle belangrijke faciliteiten liggen in de directe omgeving. Begin 2022 zijn de appartementen 56 en 58 op de begane grond gerenoveerd met nieuwe plafonds en nieuwe keukens.

Locatie
De Spoorstraat is gelegen aan het de rand van het centrum van Winterswijk. De appartementen zijn gunstig gelegen ten opzichte van het station en alle belangrijke faciliteiten.

Voorzieningen appartementen
- Toilet
- Keuken
- Badkamer
- Slaapkamer

Oppervlaktes
De totale oppervlakte van het object bedraagt 284 m². Deze is als volgt onderverdeeld:
- Nummer 56 ca. 45 m²
- Nummer 58 ca. 40 m²
- Nummer 58A ca. 44 m²
- Nummer 58B ca. 40 m²
- Nummer 58C ca. 33 m²
- Nummer 58D ca. 33 m²
- Nummer 58E ca. 49 m²

Totale perceelgrootte ca. 251 m²

Koopprijs
Vanaf € 700.000,- k.k.

Verhuurspecificaties
Op aanvraag.

Parkeren
In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente ‘Winterswijk’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan 'Centrum'. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl of de gemeente Winterswijk.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
088-2201650

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Plattegrond

REBO Groep is aangesloten bij: