Zelhem

Nijverheidsweg 14

€ 900.000
Object -
Conditie
bestaande bouw
Verkoopprijs
€ 900.000  kosten koper
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Nijverheidsweg 14 , Zelhem

TE KOOP - multifunctionele vrijstaande bedrijfsruimte en luxe woonhuis nabij Doetinchem

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw onderneming, gecombineerd met het comfort van een ruime bedrijfswoning? Kijk dan naar deze unieke kans aan de Nijverheidsweg in Zelhem!

Het bedrijfspand en woning zijn gelegen op bedrijventerrein Het Blek in Zelhem, waar gemengde bedrijven gevestigd zijn (bouw, industrie, logistiek, handel), maar ook bedrijfswoningen. De locatie is uitstekend bereikbaar vanuit de gehele regio en goed ontsloten door de N330 en N315. Zelhem is een dorp in de Achterhoekse gemeente Bronckhorst en voorzien van alle voorzieningen voor uw dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen. Voor een nog breder scala aan faciliteiten bent u in 10 autominuten in Doetinchem. Zo geniet u van werken en wonen in een rustige omgeving met een dorps karakter maar u bent toch in de nabijheid van stedelijke voorzieningen.

De bedrijfsruimte gebouwd in 1990 heeft een moderne uitstraling en is goed onderhouden. Het pand biedt talloze mogelijkheden voor verschillende bedrijfstakken. De totaaloppervlakte bedraagt ca. 950m² en er is ruime kantoorruimte aanwezig, perfect voor uw administratieve behoeften. Op eigen terrein is een ruime parkeerplaats aanwezig voor uw klanten en/of medewerkers.

De moderne bedrijfswoning, gebouwd in 1998 heeft een oppervlakte van ca. 140m², is ruim, licht en van alle gemakken voorzien. De woning bestaat uit 1 woonlaag op de begane grond en beschikt over 4 slaapkamers, een complete keuken, en een ruime woonkamer waar u heerlijk kunt ontspannen na een drukke werkdag. Tevens is er een zeer ruime tuin aanwezig met onder andere een overkapping en een luxe tuinhuis, ideaal voor ontspanning en vrije tijd. Aan de achterzijde treft u een ruime oprit en een ruime garage voorzien van een garagedeur en een zolderbergruimte bereikbaar door een vlizotrap. De woning en de garage zijn voorzien van totaal 29 zonnepanelen en beschikt over energielabel A.

De objecten zijn gelegen op 2 percelen met een gezamenlijke oppervlakte van ca. 3.455m².

Vraagprijs
€ 900.000 k.k..

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Bronckhorst valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Stedelijk gebied Bronckhorst” en heeft als hoofdbestemming “Bedrijventerrein”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Aanvaarding
In overleg.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
088-2201640

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

REBO Groep is aangesloten bij: