Zevenaar

Mercurion 28

€ 85,- per vierkante meter per jaar
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 85,-  per vierkante meter per jaar
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Mercurion 28 , Zevenaar

TE HUUR | moderne kantoorruimte vanaf 200m² in Zevenaar

Algemeen
Op een zichtlocatie aan de A12 op het ruim opgezette businesspark Mercurion. Diverse zakelijke dienstverleners als Stolwijk Kelderman, Van Dorp Installaties en Baston Wonen hebben zich hier gevestigd, maar nabijgelegen treft u ook een fitnesscentrum, hotel Campanile, Burger King en Karwei.
Het kantoorgebouw heeft een bijzondere en statige uitstraling door het gebruik van hoogwaardige materialen en de twee naastgelegen identieke gebouwen.

Locatie
Mercurion is gelegen in Zevenaar op "Technopark Mercurion" en is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen zoals de A12, openbaar vervoer waar op enkele minuten loopafstand diverse bushaltes bevinden en het centrum van Zevenaar.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbare oppervlakte bedraagt ca. 1.730m². Hiervan is nog ca. 1.263m² beschikbaar en als volgt onderverdeeld:

Begane grond ca. 395m² beschikbaar
1e verdieping ca. 431m² beschikbaar
2e verdieping - verhuurd
3e verdieping ca. 438m² beschikbaar

Parkeren
Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Het aantal plaatsen is afhankelijk van de gehuurde oppervlakte.

Huurprijs
€ 85,- per m2/per jaar, te vermeerderen met BTW.

Service kosten
€ 27,50 per m2/per jaar, te vermeerderen met BTW op basis van voorschot-/nacalculatie.

Opleveringsniveau
In huidige staat, inclusief systeemplafonds, kabelgoten voorzien van elektra en databekabeling, verlichting, en pantry.
Het kantoorgebouw is voorzien van een liftinstallatie, CV installatie middels radiatoren en topkoeling.

Graag raken wij in gesprek om de ruimte naar wens op te leveren!

Huurtermijn
In overleg. Uitgangspunt is 5+5 jaren.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
In overleg, snelle oplevering is mogelijk.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: de heer Roy Alofs
026-3201 805
=========================

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Mercurion 24

Zevenaar

Mercurion 24

€ 85 p.m2.p.j
Zevenaar
Raadhuisplein 1

Zevenaar

Raadhuisplein 1

€ 175 p.m2.p.j
Zevenaar

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona