Zevenaar

Raadhuisplein 1

Object -
Conditie
bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Raadhuisplein 1 , Zevenaar

TE HUUR | grootschalige winkelunit 1.200 m² beschikbaar! (deelverhuur bespreekbaar vanaf 500m²)

Aan het sfeervolle Raadhuisplein in het voormalige gemeentehuis van Zevenaar zijn inmiddels 20 nieuwe appartementen gebouwd, met winkelunit(s) en een horeca invulling op de begane grond.

Zevenaar heeft het 3e grootste winkelcentrum van de regio (na Arnhem en Nijmegen) en is daarmee een uitstekende locatie voor enthousiaste ondernemers. Voor de verhuur is ca. 1.200 m² winkelruimte beschikbaar.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gunstig gelegen in het levendige hart van de binnenstad van Zevenaar. Op enkele minuten rijafstand bereikt de toe- en afrit van de A12. De locatie is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer.

Parkeren
In de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar.

Specificaties
- Beschikbaar voor verhuur ca. 1.200 m² winkelruimte (excl. 150 m² expeditieruimte);
- Deelverhuur bespreekbaar vanaf 500m²;
- Premium locatie in het centrum van Zevenaar;
- Aan de zijde van het Freulebos toegang tot de expeditie ruimte door middel van een overheaddeur.

De voormalige oude raadzaal, met ingang aan de Raadhuisplein-zijde en Arnhemseweg-zijde, wordt geschikt gemaakt voor horeca voorzieningen en is reeds verhuurd.

Huurprijs op aanvraag

Huurtermijn 5 + 5 jaar

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt casco opgeleverd. Aanvullende voorzieningen gewenst door huurder zijn bespreekbaar.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Zevenaar valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Raadhuisplein 1” en heeft als hoofdbestemming “Centrum”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
In overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: De heer B. Zijlstra
(0314) 36 92 93

BMV Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: De heer E. den Outer
(026) 355 2100

=====================================================
Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder naar alle zaken die voor hem bij aanhuur van belang zijn. Daarom is het voor huurder van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Grietsestraat 42

Zevenaar

Grietsestraat 42

€ 1.350 p.m.
Zevenaar

REBO Groep is aangesloten bij: