Zevenaar

Raadhuisplein 1

€ 27.500,- per jaar
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 27.500,-  per jaar
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Raadhuisplein 1 , Zevenaar

TE HUUR | multi-functionele ruimte van ca. 100m²!

Aan het sfeervolle Raadhuisplein in het voormalige gemeentehuis van Zevenaar zijn inmiddels 20 nieuwe appartementen gebouwd, met winkelunit(s) en een horeca invulling op de begane grond.

Zevenaar heeft het 3e grootste winkelcentrum van de regio (na Arnhem en Nijmegen) en is daarmee een uitstekende locatie voor enthousiaste ondernemers. Onlangs heeft Scapino reeds haar intrek genomen. Voor de verhuur is ca. 100m² horecaruimte beschikbaar. Horeca is toegestaan tot 23.00 uur en bij activiteiten tot 00.00 uur.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gunstig gelegen in het levendige hart van de binnenstad van Zevenaar. Op enkele minuten rijafstand bereikt u de op- en afrit van de A12. De locatie is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer.

Parkeren
In de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar.

Specificaties
- Beschikbaar voor verhuur ca. 100m²;
- Geschikt voor tal van doeleinden (detailhandel, horeca, kantoor, maatschappelijk etc.);
- Premium nieuwbouwlocatie in het centrum van Zevenaar;
- Gelegen aan het vernieuwde Raadhuisplein.

Huurprijs € 27.500,- per jaar excl. btw.

Huurtermijn in overleg.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt casco opgeleverd. Aanvullende voorzieningen gewenst door huurder zijn bespreekbaar.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Zevenaar valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Raadhuisplein 1” en heeft als hoofdbestemming “Centrum”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
In overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: De heer B. Zijlstra
(0314) 36 92 93

=====================================================
Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder naar alle zaken die voor hem bij aanhuur van belang zijn. Daarom is het voor huurder van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Grietsestraat 42

Zevenaar

Grietsestraat 42

Zevenaar

REBO Groep is aangesloten bij: