Zutphen

Bernerstraat 15 - 15a

€ 395.000
Object -
Conditie
bestaande bouw
Verkoopprijs
€ 395.000  kosten koper
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Bernerstraat 15 - 15a, Zutphen

TE KOOP | 2 woningen in verhuurde staat in Zutphen

Gelegen in een nette woonwijk van de gezellige Hanzestad Zutphen, op korte afstand van het centrum en het NS-station met alle belangrijke faciliteiten in de directe omgeving.

Bernerstraat 15a te Zutphen
Ruim benedenappartement van. ca. 91m²

Indeling:
Eigen entree en meterkast. Woonkamer met een speelse indeling, open keuken met inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, oven, afzuigkap en een vaatwasser. Centraal in het appartement ligt de tweede hal met toegang naar de twee slaapkamer, het toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafelmeubel. Vaste kast met opberg mogelijkheden en de CV-installatie. Een tweede vaste kast is voorzien van wasmachineaansluiting.

Bernerstraat 15 te Zutphen
Maisonnette van ca. 116m² gelegen op de eerste -, tweede en derde verdieping. Eigen ingang met een trap naar verdiepingen.

eerste verdieping:
Hal, ruim toilet met fontein en een trapkast. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Royale woonkamer van ruim 30m² met openslaande deuren naar het terras. Het terras heeft een oppervlakte van ruim 35 m². Trap naar de tweede verdieping.

tweede verdieping:
Op deze verdieping vinden we 2 mooie slaapkamers van 11m² en 17m² en een natte werkruimte met aansluitingen voor wasapparatuur. Ruime badkamer voorzien van een ligbad, douche, tweede toilet en dubbele wastafel. Voorzijde van deze verdieping is voorzien van kunststofkozijnen en de achterzijde van houten kozijnen voorzien van dubbel glas.
Trap naar derde verdieping.

derde verdieping:
Voorzolder met opbergmogelijkheden en CV-installatie (2016) en een vierde slaapkamer voorzien van een dakraam.

De totale bijdrage voor de V.v.E.is € 65,- per maand. Dit bedrag dient aangepast te worden;
Beide appartementen hebben een eigen meterkast en een CV installatie;
Nette huurders welke keurig betalen.

Koopvraagprijs
€ 395.000,- k.k

Verhuurspecificaties
huurstroom € 19.200,- per jaar
De totale bijdrage voor de V.v.E.is € 65,- per maand. Dit bedrag dient aangepast te worden
Nette huurders welke keurig betalen

Aanvaarding
In overleg.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Neem dan contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn! (0570) 62 62 68

=========================

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Pollaan 48

Zutphen

Pollaan 48

€ 50 p.m2.p.j
Zutphen
Zweedsestraat 2

Zutphen

Zweedsestraat 2

€ 350 p.m.
Zutphen
Pollaan 50

Zutphen

Pollaan 50

€ 65 p.m2.p.j
Zutphen
Industrieweg 83

Zutphen

Industrieweg 83

€ 170 p.m.
Zutphen

REBO Groep is aangesloten bij: