Zutphen

Pollaan 50

Object -
Conditie
bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Pollaan 50 , Zutphen

TE HUUR - Diverse winkelruimtes op één van de grootste bedrijventerreinen van Zutphen!

Algemeen
Hierbij biedt REBO verschillende winkelruimtes aan op dé woonboulevard van Zutphen. De Pollaan kenmerkt zich door een reeks van lokale - en nationale retailers. Denk hierbij aan formules zoals: de Leen Bakker, Beter Bed, Jysk, Kwantum, Gamma, Praxis, Welkoop e.d. Kortom: de Pollaan beschikt over veel traffic én potentiële klanten.

Bereikbaarheid en parkeren
Aan de voorzijde van de de woonboulevard is voldoende parkeergelegenheid gesitueerd. Het NS-station en het centrum van Zutphen liggen op loopafstand.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van de objecten is als volgt onderverdeeld:

Begane grond:
Winkel A: ca. 1.606 m2;
Winkel B: ca. 1.006 m2;
Buitenterrein: ca. 2.236 m2.

1e verdieping:
Winkel C: ca. 742 m2.

Huurprijs
€90,- per vierkante meter voor winkelruimte op BG;
€50,- per vierkante meter voor winkelruimte op 1e verdieping.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Opleveringsniveau
Het object wordt in huidige staat verhuurd en opgeleverd. Reeds aanwezige voorzieningen in het pand zijn o.a.: systeemplafond, verlichting, toiletgroepen, keuken, lift, trappenhuis.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente ‘Zutphen’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “De Mars midden en noord” en heeft als hoofdbestemming “Bedrijventerrein”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
5 jaar plus 5 jaar verlenging, thans in overleg met de opdrachtgever.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: de heer R. Alofs RM-RT
0570-608 900


Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Zweedsestraat 2

Zutphen

Zweedsestraat 2

€ 300 p.m.
Zutphen
Sprongstraat 1

Zutphen

Sprongstraat 1

€ 2.950 p.m.
Zutphen
Turfstraat 4

Zutphen

Turfstraat 4

€ 305.000
Zutphen
Nieuwstad 10 & 12

Zutphen

Nieuwstad 10 & 12

€ 495.000
Zutphen

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona