Zutphen

Pollaan 50

€ 65,- per vierkante meters per jaar
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 65,-  per vierkante meters per jaar
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Pollaan 50 , Zutphen

TE HUUR - De laatste beschikbare unit op dé woonboulevard van Zutphen!

Algemeen
Hierbij biedt REBO een winkelruimte aan op dé woonboulevard van Zutphen. De Pollaan kenmerkt zich door een reeks van lokale - en nationale retailers. Denk hierbij aan formules zoals: Leen Bakker, Pets Place, Beter Bed, Jysk, Kwantum, Gamma, Praxis, Welkoop e.d. Kortom: de Pollaan beschikt over veel traffic én potentiële klanten.

Bereikbaarheid en parkeren
Aan de voorzijde van de de woonboulevard is voldoende parkeergelegenheid gesitueerd. Het NS-station en het centrum van Zutphen liggen op loopafstand.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbare oppervlakte van het object is als volgt onderverdeeld:

Unit 50B
Totaal ca. 1.572 m2 verdeeld in:
Begane grond ca. 829 m2
1e verdieping ca. 743 m2
€ 80,- per m2 per jaar excl. BTW

Unit 50N
1e verdieping ca. 3.434 m2 (winkelruimte boven Pets Place). De ruimte wordt als geheel aangeboden maar eventuele splitsing is bespreekbaar.
€ 65,- per m2 per jaar excl. BTW

Unit 50D
1e verdieping ca. 1.021 m2 (winkelruimte boven Jysk).
€ 65,- per m2 per jaar excl. BTW

Servicekosten
Nader te bepalen.

Opleveringsniveau
Het object wordt in huidige staat verhuurd en opgeleverd. Reeds aanwezige voorzieningen in het pand zijn o.a.: verlichting, toiletgroepen, keuken, lift, trappenhuis.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente ‘Zutphen’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “De Mars midden en noord” en heeft als hoofdbestemming “Bedrijventerrein”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
5 jaar plus 5 jaar verlenging, thans in overleg met de opdrachtgever.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars:
0570-608 900


Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Bernerstraat 15 - 15a

Zutphen

Bernerstraat 15 - 15a

€ 200.000
Zutphen
Loskade 6

Zutphen

Loskade 6

€ 65.000 p.j.
Zutphen
Zweedsestraat 2

Zutphen

Zweedsestraat 2

€ 350 p.m.
Zutphen
Industrieweg 83

Zutphen

Industrieweg 83

€ 170 p.m.
Zutphen

REBO Groep is aangesloten bij: