Zutphen

Turfstraat 21

€ 2.299,- per maand
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 2.299,-  per maand
Status
Beschikbaar
Oplevering
direct
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Turfstraat 21 , Zutphen

TE HUUR - Monumentale winkelruimte in één van de pittoreske winkelstraten van Zutphen!

Algemeen
Hierbij biedt REBO Bedrijfsmakelaars in een mooie kenmerkende straat in Zutphen dit winkelpand aan. Het pand dateert uit ca. 1500 is recentelijk gemoderniseerd zodat het aan alle huidige eisen en behoeften voldoet. De karakteristieke elementen zijn bewaard gebleven waardoor het monumentale karakter van het pand sterk naar voren komt. Het pand beschikt over hoge raampartijen aan de voorzijde waardoor veel daglicht binnentreedt. Het pand heeft een frontbreedte van ca. 6,5 meter.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gunstig gelegen aan de Turfstraat, op steenworpafstand van de bekende A1 winkellocaties van Zutphen en de vele leuke horecagelegenheden. In de directe omgeving zijn voldoende parkeervoorzieningen aanwezig en op ca. 3 minuten loopafstand gelegen van het NS station.

Oppervlaktes
De totale vloeroppervlakte van het object bedraagt ca. 205 m2. Deze is als volgt onderverdeeld:
- ca. 105 m2 winkelruimte begane grond;
- ca. 100 m2 winkelruimte kelder/ souterrain.

Parkeren
In de omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt per maand €2.299,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
- pantry;
- Cv-installatie;
- kelder volledig voorzien van vloerverwarming.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Zutphen valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan ''Oude stad / IJsselkade'' en heeft als hoofdbestemming ''Centrum'' en is daarom zeer geschikt voor detailhandel/dienstverlening. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
In overleg.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Telefoon: 0570 – 60 89 00

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Beukerstraat 69

Zutphen

Beukerstraat 69

€ 40.000 p.m2.p.j
Zutphen
Zweedsestraat 2

Zutphen

Zweedsestraat 2

€ 350 p.m.
Zutphen
Pollaan 50

Zutphen

Pollaan 50

€ 65 p.m2.p.j
Zutphen
Industrieweg 83

Zutphen

Industrieweg 83

€ 170 p.m.
Zutphen

REBO Groep is aangesloten bij: