Zutphen

Zweedsestraat 2 - 11

€ 32,- per vierkante meter per jaar
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 32,-  per vierkante meter per jaar
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Zweedsestraat 2 - 11, Zutphen

TE HUUR | Bedrijfshal aan de Zweedsestraat 2 te Zutphen

Algemeen
Hierbij biedt REBO bedrijfsmakelaars een bedrijfshal aan op een gunstige locatie gelegen op bedrijvenpark 'De Mars'. De bedrijfshal beschikt over een vrije hoogte van 6 meter alsmede is deze zeer geschikt voor zwaar vervoer per heftruck.

Locatie en bereikbaarheid
De locatie ligt pal aan de entree van “De Mars”, op de hoek van de Industrieweg en de Zweedsestraat. Het complex ligt op circa 2 minuten afstand van de N348 richting Deventer en op circa 20 minuten van de snelweg A1. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Er zijn busverbindingen vanaf het bedrijventerrein naar het NS Centraal Station. Het stadscentrum is binnen 5 minuten te bereiken.

Metrages:
ca. 2.073 m2

Huurprijs
€ 32,50 per m2/per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeren
In de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid.

Servicekosten
€ 50,- per maand excl. BTW

Opleveringsniveau
- toilet
- lichtstraten
- overheaddeur
- loopdeur
- betonnen vloer
- gas/ elektra/ water
- hoogte ca. 6 meter

Bestemmingsplan
Het object valt onder het bestemmingsplan “De Mars midden en noord” van de gemeente Zutphen. In dit bestemmingsplan is dit object aangewezen als “Bedrijventerrein", met als functieaanduiding: "bedrijf tot en met categorie 3.2". Voor meer informatie verwijzen wij u naar ruimtelijkeplannen.nl c.q. de gemeente.

Huurtermijn
5 jaar plus 5 jaar verlening, thans in overleg met de opdrachtgever.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Telefoon: 0570 – 60 89 00

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Turfstraat 21

Zutphen

Turfstraat 21

€ 2.299 p.m.
Zutphen
Zweedsestraat 2

Zutphen

Zweedsestraat 2

€ 350 p.m.
Zutphen
Pollaan 50

Zutphen

Pollaan 50

€ 65 p.m2.p.j
Zutphen
Stationsplein 10 A

Zutphen

Stationsplein 10 A

€ 3.833 p.m.
Zutphen

REBO Groep is aangesloten bij: