Zwolle

Dokter van Lookeren Campagneweg 9 -15

€ 99,- per vierkante meter per jaar
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 99,-  per vierkante meter per jaar
Status
Beschikbaar
Oplevering
direct
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Dokter van Lookeren Campagneweg 9 -15, Zwolle

TE HUUR | modern licht kantoorpand met uitzicht op groen in Zwolle!

REBO Bedrijfsmakelaars biedt hierbij een representatief kantoorgebouw aan van ca. 720 m². Het pand bestaat uit twee delen waarvan de linkerzijde beschikbaar is. De kantoorruimte kenmerkt zich door de vele ramen waardoor er een lichte en fijne werkomgeving is ontstaan. Alle ramen zijn voorzien van warmte- en zonwerend folie. Door de systeemwanden zijn de verdiepingen geheel naar eigen wens in te delen. Het pand is zijn geheel te huur maar is ook per bouwlaag van ca. 180 m2 beschikbaar.

Locatie en bereikbaarheid
De Dokter van Lookeren Campagneweg is gunstig gelegen op kantorenpark 'Oosterenk-Watersteeg' nabij de ring (N35) van Zwolle en op slechts vijf minuten afstand van de A28. Per openbaar vervoer zijn er meerdere directe busverbindingen vanaf het NS-Station.

Oppervlaktes
De totale verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt 720 m². Deze is onder verdeeld over vier evenredige bouwlagen van ca. 180 m² met de mogelijkheid tot verhuur per bouwlaag.

Parkeren
Er is parkeergelegenheid op eigen terrein (minimaal 13 plaatsen). Naast de eigen parkeerplaatsen beschikt het kantoorgebouw over een terrein naast het gebouw, waar de mogelijkheid is om eventueel extra auto’s te parkeren.

Huurprijs
€ 99,- per m2/per jaar, te vermeerderen met BTW.
BTW vrije huur mogelijk.

Huurprijs parkeerplaatsen is op aanvraag beschikbaar.

Servicekosten
In nader overleg overeen te komen.

Opleveringsniveau
- Lift;
- Pantry op elke etage;
- Kantine voorzien van keukenblok met vaatwasser, koelkast en heet waterboiler op de begane grond
- Ventilatie en topkoelingsinstallatie;
- Grote glaspuien;
- Deels te openen ramen
- Systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen;
- Alarmsysteem + brandmeldsysteem
- Toiletvoorzieningen op iedere etage;
- Volledig gestoffeerd;
- Gedeeltelijk gemeubileerd;
- Glasvezelaansluiting aanwezig;
- Indeling middels modulaire systeemscheidingswanden;
- Het gehuurde zal in overleg met huurder worden opgeleverd, wensen zijn bespreekbaar;
- Energielabel C.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente ‘Zwolle’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Ceintuurbaanzone” en heeft als hoofdbestemming “Gemengd-1”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
In overleg. Uitgangspunt is vijf (5) jaar met verlengingsperiode van telkens vijf (5) jaar.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van 2 maandverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één (1) jaar na huur ingangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumenten-prijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS

Aanvaarding
In overleg, snelle oplevering is mogelijk.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars 038-4559 777
Contactpersoon: Mevrouw E.J. (Eline) Roelofsen K-RMT

=========================

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Telfordstraat 11 d

Zwolle

Telfordstraat 11 d

€ 550 p.m.
Zwolle
Graham Bellstraat 12

Zwolle

Graham Bellstraat 12

€ 850 p.m.
Zwolle
Dokter Klinkertweg 21 -27

Zwolle

Dokter Klinkertweg 21 -27

€ 95 p.m.
Zwolle
Geert Grootestraat 7

Zwolle

Geert Grootestraat 7

€ 645 p.m.
Zwolle

REBO Groep is aangesloten bij: