Zwolle

Newtonweg 41

€ 850,- per maand
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 850,-  per maand
Status
verhuurd
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Newtonweg 41 , Zwolle

TE HUUR | bedrijfsruimte gelegen aan de Newtonweg te Zwolle

Het betreft een bedrijfsruimte aan van ca. 105 m² aan de Newtonweg 41 te Zwolle. De ruimte is flexibel te gebruiken en geschikt voor opslag.

Locatie
De Newtonweg ligt in het hart van bedrijventerrein Marslanden D, ten zuidoosten van het centrum van Zwolle. Marslanden wordt doorkruist door de ringweg Zwolle en verbindingswegen als de IJsselallee en de Ceintuurbaan zijn dichtbij. Hierdoor zijn zowel de N35 als de A28 gemakkelijk en snel te bereiken. Het centrum van Hanzestad Zwolle, dat een breed scala aan winkels, eetgelegenheden en vergader- en evenementenlocaties biedt, bereikt u binnen ongeveer vijf autominuten.

Marslanden is het grootste bedrijventerrein van Overijssel, u vindt hier o.a. productiebedrijven, ambachtelijke bedrijven en vele bedrijfsverzamelgebouwen. Daarnaast zijn er in de loop der jaren ook veel bedrijven in de automotive branche en grootschalige detailhandel bijgekomen. Marslanden ademt levendigheid en omdat er nog steeds volop gebouwd en gerevitaliseerd wordt is het terrein continu in beweging.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt 105 m² op de begane grond.

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs
€ 850,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 29,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
- Pantry;
- Toilet;
- Keukenblok;
- Kantoorruimte.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Zwolle valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Marslanden” en heeft als hoofdbestemming “Bedrijf”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
In overleg.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom of bankgarantie van minimaal 3 maanden huur incl. btw en servicekosten.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
038-4559 777

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Graham Bellstraat 12

Zwolle

Graham Bellstraat 12

€ 1.350 p.m.
Zwolle

REBO Groep is aangesloten bij: