Zwolle

Voltastraat 29

€ 685.000
Object -
Conditie
bestaande bouw
Verkoopprijs
€ 685.000  kosten koper
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Voltastraat 29 , Zwolle

TE KOOP | representatieve bedrijfs- kantoorruimte gelegen op een ruime kavel (2.010 m2).

Op het bedrijventerrein Marslanden G is dit representatieve bedrijfspand gevestigd, welke door haar ruime kavel, goede indeling en bedrijfswoning voor meerdere ondernemingen geschikt is. Het pand is goed geïsoleerd.Tevens is er een goede bereikbaarheid en ontsluiting van wegen. Op dit moment is er een autoschade-herstelbedrijf in het pand gevestigd.

De totale oppervlakte van de bedrijfs- kantoorruimte bedraagt circa 925 m2 en is onderverdeeld in bedrijfs-kantoorruimte en een bedrijfswoning.

De bedrijfsruimte is circa 700 m2 groot en voorzien van een entresol, twee spuitcabines en twee elektrische overheaddeuren. Het pand heeft een hoogte van 6 meter onder de spanten en een vrije overspanning van 25 meter.

Door rondom ramen (aluminium kozijnen) en een lichtstraat is er in het gehele pand voldoende inval van daglicht. De complete buitengevel, inclusief de dakbedekking, is in 2011 volledig gerenoveerd.

De kantoorruimte beschikt over automatische schuifdeuren, radiotoren, systeemplafond, armaturen, pantry, airco, isolerende beglazing en is circa 50 m2 groot.

Het pand beschikt over een ruim buitenterrein met voldoende parkeergelegenheid en het gehele terrein in omheind, verhard en af te sluiten met een hekwerk, waarvan een hek een elektrische schuifpoort is. Aan de achterzijde is een ruime bedrijfswoning gesitueerd, die op dit moment in gebruik is als kantine, archief en magazijn. Daarnaast bevindt zich aan de achterzijde van het pand, een overkapte en af te sluiten ruimte voor opslag.

Het pand wordt geleverd 'as is, where is' en kan eventueel inclusief spuitcabines worden opgeleverd. Het een en ander is in overleg met de verkoper.

Locatie:
Het pand is gelegen op het bedrijventerrein de “Marslanden-G”. De bereikbaarheid is goed, via de nabij gelegen ringweg kunt u makkelijk de rijksweg A28, dan wel de N35 richting Twente bereiken.

Oppervlaktes:
De totale bebouwde oppervlakte bedraagt circa 925 m2 en is verdeeld in:
- bedrijfsruimte circa 700 m2
- entresol circa 50 m2
- kantoorruimte circa 50 m2
- bedrijfswoning circa 125m2
- opslag circa 120 m2

Parkeren:
Op eigen terrein zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Vraagprijs:
€ 685.000,- k.k. excl btw

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Zwolle valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Marslanden”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Aanvaarding:
Op korte termijn, uiteraard onder voorbehoud gunning door de de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: de heer G.H. van der Maat RT
038-45 59 777 of 06-22553665

==========================
Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als Koper naar alle zaken die voor hem bij aankoop van belang zijn. Daarom is het voor Koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Diezerplein 32

Zwolle

Diezerplein 32

€ 1.000 p.m.
Zwolle
Graham Bellstraat 8 A-D

Zwolle

Graham Bellstraat 8 A-D

€ 1.250 p.m.
Zwolle
Zwartewaterallee 25

Zwolle

Zwartewaterallee 25

€ 120 p.m2.p.j
Zwolle
Newtonweg 53

Zwolle

Newtonweg 53

€ 275 p.m.
Zwolle

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona