Kantoor Zwolle-08

REBO: Uw bedrijfsmakelaar in Arnhem

Contact
kantoor Arnhem

35

REBO Bedrijfsmakelaars is specialist op het gebied van kantoorgebouwen, bedrijfsruimten en winkels in Arnhem. Als bedrijfsmakelaar in Arnhem hebben wij bedrijfsmatig onroerend goed te koop en te huur. Of u nu op zoek bent naar een moderne kantoorruimte, een grotere bedrijfshal, een lichte en ruime winkelruimte of ander zakelijk vastgoed.

REBO bedrijfsmakelaars Arnhem: uw specialist in bedrijfshuisvesting

Onze dienstverlening gaat een stuk verder dan enkel het bemiddelen tussen vraag en aanbod op het gebied van bedrijfspanden. Bij REBO Bedrijfsmakelaars maakt u gebruik van onze gedegen marktkennis. Onze bedrijfsmakelaars in Arnhem verdiepen ons in uw wensen, waardoor we u al in een vroegtijdig stadium kunnen adviseren bij te nemen besluiten. Heeft u de knoop doorgehakt? Dan zorgen wij voor de bemiddeling tussen koper en verkoper of huurder en eigenaar.

Samen met u bekijken wij de wensen en eisen van uw organisatie. Niet alleen op dit moment, maar ook in de toekomst. U wilt natuurlijk niet te snel uit uw nieuwe pand groeien. Twijfelt u bijvoorbeeld of kopen of huren op dit moment beter past? Of weet u nog niet precies op welke plek u wilt zitten? Wij adviseren u omtrent verschillende onderwerpen met betrekking tot bedrijfshuisvesting in Arnhem. Ook taxaties van bedrijfspanden en bedrijfsruimte en taxaties van de herbouwwaarde van bedrijfshuisvesting laat u uitvoeren door REBO Bedrijfsmakelaars.

Bemiddeling verkoop en aankoop bedrijfsmatig vastgoed

REBO Bedrijfsmakelaars houdt van een persoonlijke aanpak. Wij bemiddelen op een transparante en open manier, waarbij we uitgaan van het totale plaatje. Zo kunnen wij ook voor u bemiddelen met de gemeente bij bijvoorbeeld een bestemmingsplanwijziging of zelfs bij de (her)inrichting van een bestaande of nieuwe locatie. Uiteraard helpen wij u graag om het juiste pand te vinden dat u voor de juiste prijs kunt huren of kopen. Hierbij kijken wij na het opstellen van uw programma van eisen niet enkel naar bestaande bouw, maar ook naar nieuwbouw. Gezamenlijk bezichtigen we mogelijke interessante objecten. Interesse? Dan voeren wij namens u de onderhandelingen met de eigenaar.

Op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Arnhem? Neem vrijblijvend contact op!

Overweegt u om een bedrijfsobject te huren of te kopen in Arnhem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij kennen de vastgoedmarkt door en door en voorzien u van advies en bemiddeling. Ook voor beleggingen, verhuur of verkoop bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen een reële taxatie van uw bedrijfspand of vastgoedportefeuille en bepalen samen met u een uitmuntende strategie voor de verkoop of verhuur van het vastgoed.

Delta 1F,
6825 ML Arnhem

Telefoon (026) 320 18 05

bedrijfsmakelaars@rebogroep.nl

KvK 09-155767
KvK 09-155767KvK 09-155767vgmzwolle@rebogroep.nl

REBO Groep is aangesloten bij: