L arc en Ciel

REBO: Uw bedrijfsmakelaar in Deventer

Contact
kantoor Deventer

L arc en Ciel-1

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in Deventer? Of wilt u uw bedrijfsruimte of winkelruimte in Deventer verhuren of verkopen? Dan bent u bij REBO Bedrijfsmakelaars aan het juiste adres. Wij helpen u om uw ideale bedrijfsruimte, kantoorruimte of productiehal op korte termijn te vinden. Als bedrijfsmakelaar in Deventer hebben wij vele bedrijfspanden in Deventer in ons portfolio die u snel kunt aanvaarden. U heeft de keuze uit een ruim aanbod en profiteert van onze servicegerichtheid. Bij REBO Bedrijfsmakelaars denken wij actief met u mee.

Bedrijfsmakelaar in Deventer: deskundige begeleiding van A to Z

U bent op zoek naar een kantoorpand of winkelruimte die voldoet aan uw wensen. Onze bedrijfsmakelaars in Deventer verzorgen niet alleen de bemiddeling, maar maken samen met u een inventarisatie van de huisvestingsbehoefte van uw organisatie. Doordat we samen een programma van eisen opstellen, profiteert u van onze kennis. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren met het oog op de toekomstige groei van uw bedrijf.

Hebben we een programma van eisen? Dan gaan we deze matchen met de mogelijkheden, zowel op het gebied van bestaande bouw als nieuwbouw. Samen bezichtigen we mogelijke interessante objecten. Bij interesse gaan wij voor u de onderhandelingen voeren met de eigenaar en beoordelen we het koop- of huurcontract. Vervolgens rest alleen nog de begeleiding van de oplevering en het controleren van de opleveringsrapporten. Bij iedere stap kunt u op deskundige begeleiding vertrouwen. 

Verkoop of verhuur bedrijfsonroerend goed

Bent u eigenaar van bedrijfsonroerend goed (BOG) dat u wilt verhuren of verkopen? REBO Bedrijfsmakelaars zorgt ervoor dat u uw kantoren, winkelpanden en bedrijfsruimtes goed verhuurt of verkocht krijgt. Wij kennen de actuele marktsituatie en verzorgen een reële taxatie van uw BOG. Samen bepalen we de beste strategie voor de verhuur of verkoop van uw onroerend goed. Uw object wordt gepresenteerd in onze fysieke en online etalage en wordt uiteraard geplaatst op Realnext en Funda in Business. Wij onderhandelen voor u met potentiële huurders of kopers na bezichtigingen van uw bedrijfspand.

Hulp nodig bij het vinden van een bedrijfspand in Deventer? Neem contact op

Met kantoren in Deventer, Doetinchem, Arnhem en Zwolle is REBO Bedrijfsmakelaars actief in Overijssel en Gelderland. Wanneer u op zoek bent naar een deskundige en actieve bedrijfsmakelaar bent u bij ons van harte welkom. Wij bedienen u op maat en denken altijd met u mee. Ook met betrekking tot Valuation & Research en de taxatie van uw bedrijfsruimte kunnen wij u verder van dienst zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op om erachter te komen wat we voor u kunnen betekenen.

Zutphenseweg 29 C-3, Deventer
Postbus 111, 7400 AC Deventer
Telefoon (0570) 60 89 00
bedrijfsmakelaars@rebogroep.nl

REBO Groep is aangesloten bij: