Kantoor Zwolle-08

REBO: Uw bedrijfsmakelaar in Doetinchem

Contact
kantoor Doetinchem

contactDoetinchem

REBO Bedrijfsmakelaars is een betrouwbare bedrijfsmakelaar in Doetinchem. Wij adviseren onze relaties over bedrijfshuisvesting vanuit onze vestigingen in Doetinchem, Arnhem, Deventer en Zwolle. Bent u op zoek naar een nieuwe kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkelruimte? Wij bemiddelen tussen vraag en aanbod van bedrijfspanden, adviseren u al in een vroegtijdig stadium over te nemen besluiten en zorgen voor de taxaties van bedrijfsonroerend goed.

Bedrijfsmakelaar in Doetinchem: deskundige begeleiding

Onze bedrijfsmakelaars in Doetinchem is specialist op het gebied van (ver)koop en (ver)huur van bedrijfsmatig vastgoed. Al in een vroeg stadium voorzien we u van advies over bedrijfshuisvesting. Gezamenlijk inventariseren we de huisvestingsbehoefte van uw organisatie en stellen we uw programma van eisen op. Zodra we duidelijk in kaart hebben gebracht waar u behoefte aan heeft, gaan wij uw programma van eisen matchen met de geïnventariseerde huisvestingsmogelijkheden op de markt.

De mogelijk interessante objecten bezichtigen wij gezamenlijk met u. Wilt u een bod doen? Dan gaan wij de onderhandelingen aan met de eigenaar van de kantoorruimte of het winkelpand. Wij zorgen ten slotte voor het opstellen of beoordelen van de contracten en begeleiden de oplevering.

Uw specialist in bedrijfsmatig vastgoed

REBO Bedrijfsmakelaars is specialist in bedrijfsmatig vastgoed en is volledig op de hoogte van de actuele marktsituatie. Wij verzorgen een reële taxatie van uw vastgoedportefeuille of bedrijfsruimte. Vervolgens bepalen wij samen met u een uitgekiende strategie voor de verhuur of verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed. Uw object wordt gepresenteerd in onze eigen fysieke en online etalage, evenals op het drukbezochte Funda in Business platform en op Realnext. Wij nemen de bezichtigingen en onderhandelingen met potentiële kopers of huurders voor u uit handen.

Onze klanten zijn beleggers en ondernemers die zelf doorgaans veel kennis hebben van de markt. Wij zijn altijd scherp en op de hoogte van de actuele marktsituatie en prijzen. Hierdoor onderhandelen wij op basis van de juiste informatie en realiseren we de beste prijs. REBO Bedrijfsmakelaars heeft de kennis en expertise in huis om alles te regelen dat er komt kijken bij de koop, verkoop, huur of verhuur van een bedrijfspand.

Meer weten over bedrijfshuisvesting? Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om te investeren in vastgoed? Dan kunt u bij ons terecht voor een deskundig advies. Wij kennen de vastgoedmarkt door en door en geven naast afgeronde adviezen ook projectmatige ondersteuning bij bedrijfshuisvestingsvraagstukken. Wilt u advies op het gebied van bedrijfshuisvesting of heeft u een andere vraag? Neem contact met onze specialist op. Wij helpen u graag verder met onze persoonlijke aanpak.

Plantsoenstraat 77, Doetinchem
Postbus 356, 7000 AJ Doetinchem
Telefoon (0314) 369 293

bedrijfsmakelaars@rebogroep.nl

KvK 09-155767
KvK 09-155767KvK 09-155767vgmzwolle@rebogroep.nl

REBO Groep is aangesloten bij: