Kantoor Zwolle-08

REBO: Uw bedrijfsmakelaar in Zwolle

Contact
kantoor Zwolle

Kantoor Zwolle-03

Heeft u bedrijfsmatig vastgoed dat u wilt verkopen of verhuren? REBO Bedrijfsmakelaars kan hierbij op de juiste manier van dienst zijn. Wij kennen zowel de landelijke als lokale markt en zijn gespecialiseerd in bedrijfsmatig onroerend goed, zoals winkels, kantoren en bedrijfspanden. Ook voor de aankoop of huur van zakelijk vastgoed bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom kiest u voor een bedrijfsmakelaar in Zwolle?

REBO Bedrijfsmakelaars heeft kantoren in Zwolle, Arnhem, Deventer en Doetinchem en is uitstekend op de hoogte van de (lokale) markt. Als u op zoek bent naar een passend bedrijfspand in Zwolle of juist uw kantoorruimte wilt verhuren, klopt u bij ons aan. Wij bedienen u op maat en zijn naast specialist in bedrijfshuisvesting ook ervaren op het gebied van taxatie en valuation & research.

Een bedrijfsmakelaar in Zwolle is van grote toegevoegde waarde. Zo bieden wij begeleiding bij het aankopen of verkopen van bedrijfsmatig onroerend goed en denken wij al in een vroegtijdig stadium met u mee. Wij bemiddelen tussen de diverse partijen en houden rekening met ieders belangen. Ook voor de taxatie van bedrijfsonroerendgoed (BOG) is REBO Bedrijfsmakelaars de geschikte partij.

Advies over bedrijfsmatig vastgoed

Ondernemers en beleggers die overwegen om bedrijfsmatig vastgoed te kopen, huren, verkopen of verhuren laten zich al in een vroegtijdig stadium door ons adviseren. Wij kennen de vastgoedmarkt, zowel lokaal als landelijk, door en door en denken graag met u mee. Steeds meer bedrijven vertrouwen ons de rol van huismakelaar toe. Hoe beter wij onze klant leren kennen, hoe beter wij deze van dienst kunnen zijn. Onze adviezen zijn altijd compleet op maat.

Op zoek naar deskundige begeleiding bij bedrijfshuisvesting in Zwolle?

Wilt u een bedrijfspand kopen of huren in Zwolle of omgeving? Wij zijn specialist in bedrijfshuisvesting en helpen u bij het vinden van het ideale pand voor de beste prijs. We kunnen u bij iedere stap ondersteunen, afhankelijk van hoe ver u al bent in het zoekproces. Zo gaan wij doorgaans eerst inventariseren wat de huisvestingsbehoefte van uw organisatie is en stellen we een programma van eisen op. Vervolgens inventariseren we de huisvestingsmogelijkheden op de markt en matchen we deze met uw programma van eisen. Niet alleen kijken we naar bestaande bouw, maar ook naar nieuwbouw. 

Gezamenlijk bezichtigen we interessante objecten en bij interesse nemen wij de onderhandelingen voor u uit handen. Overweegt u om een bedrijfsobject te kopen of huren? Of wilt u REBO Makelaars inschakelen voor u te verkopen of verhuren object? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 

Boerendanserdijk 33 B, 8024 AE Zwolle
Postbus 40056, 8004 DB Zwolle
Telefoon (038) 455 97 77
bedrijfsmakelaars@rebogroep.nl

KvK 09-155767
KvK 09-155767KvK 09-155767vgmzwolle@rebogroep.nl

REBO Groep is aangesloten bij: