disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar kan er niet voor instaan dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist, volledig of actueel.

Deze informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker.

De toepassing van de informatie en de gevolgen van aan de hand daarvan vastgelegde afspraken hangen af van ieders persoonlijke situatie. 

De informatie kan niet worden gehanteerd als een vervanging van persoonlijk advies. REBO Groep BV en haar gelieerde bedrijven wijst aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af.Deze website bevat informatie, gegevens, software, foto's, grafische voorstellingen en andere materialen die door het auteursrecht, merkenrecht of ander eigendomsrecht zijn beschermd. Gebruik van dergelijke informatie zonder onze uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan.

Deze site bevat links naar andere websites en/of organisaties en wordt vanuit tal van sites links gelegd naar deze site.

REBO Groep BV en haar gelieerde bedrijven is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

REBO Groep is aangesloten bij: