beoordelingen2

Wat klanten van ons vinden

Het team van REBO Bedrijfsmakelaars doet haar uiterste best voor haar klanten. Wij vinden het belangrijk om te weten of onze dienstverlening naar uw tevredenheid is. Daarom vragen wij onze klanten een beoordeling over ons te geven op het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Zie de onderstaande beoordelingen.

Totaal oordeel 9,4
Communicatie 9,1
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 8,6

70 Beoordelingen

Benny

Aanbeveling:Ja

Ervaring
1e kennismaking via Rabelink advies en door Michel Rabelink aanbevolen. Keurig RAPPORT

22-04-2021
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Joris

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Wij werden geadviseerd door Rosa Baake die onze unieke situatie perfect aanvoelde (wij wonen in Zuid Afrika). Omdat de financieringsaanvraag complexer is voor mensen buiten de EU was er wat haast met de taxatie. Als kers op de taart adviseerde Rosa ons nog even te wachten met de taxatie totdat de nieuwe WOZ waarde beschikbaar werd wat vervolgens ervoor gezorgd heeft dat onze investeringsflat niet in de sociale maar in de vrije sector viel, met alle financieringsvoordelen van dien. Rosa, bedankt!

05-03-2021
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Wim Hoegen

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Goed overleg en terugkoppeling, goede Service

02-02-2021
Terug naar boven
Gemiddelde 8,5
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Ed

Aanbeveling:Ja

Ervaring
zeer goed

02-02-2021
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

M.

Aanbeveling:Ja

Ervaring
We hebben inmiddels meerdere vastgoedobjecten laten taxeren i.v.m. herfinancieringen en dat is telkens naar volle tevredenheid verlopen.

27-01-2021
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Bennie

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Prettig contact, groot oplossingsvermogen. Denken verder dan alleen gebouwen schuiven.

16-01-2021
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Rien

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Wij zijn ook als koper met respect behandeld en er werd actief gereageerd op onze vragen. Ook de verkopende partij was blij met deze makelaar. Twee partijen blij maken was zonder haar niet gelukt.

23-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 7,0
Informatieverstrekking 7,0

Mirjam

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Eline zorgt dat ze het dossier kent. Ze is Inhoudelijk zeer zorgvuldig, maar communiceert ook heel goed. Als de emoties oplopen weet ze haar rust te bewaren en leidt ze de zaken in goede banen. Iemand die je met een gerust hart de zaak uit handen kunt geven!

21-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Robert

Aanbeveling:Ja

Ervaring
In het voor traject telefonisch en via email contact gehad met mevrouw Baake. Via de email instructies gekregen wat we moesten aanleveren om de taxatie goed te laten verlopen. Op de afspraak dag waren d eheren Alofs en mevrouw Baake aanwezig, de heer Alofs is een ervaren taxateur die kennis van de markt heeft hij geeft duidelijk aan op welke basis hij tot een taxatie waarde komt. Op de dag hebben we de vier locaties bezocht en zijn alle relevante vragen met elkaar besproken. Later hebben we digitaal alle taxatierapporten ontvangen waar mee we de komende vijf jaren mee vooruit kunnen.

21-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,5
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 10,0

René Bosgoed

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Vlotte en deskundige benadering. Koste wel enige tijd voordat ze beschikbaar waren maar dat had alles te maken met de drukte in hun segment. Gegeven die omstandigheid waren ze correct en professioneel met een goede afhandeling

18-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,8
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

REBO Groep is aangesloten bij: