beoordelingen2

Wat klanten van ons vinden

Het team van REBO Bedrijfsmakelaars doet haar uiterste best voor haar klanten. Wij vinden het belangrijk om te weten of onze dienstverlening naar uw tevredenheid is. Daarom vragen wij onze klanten een beoordeling over ons te geven op het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Zie de onderstaande beoordelingen.

Totaal oordeel 9,4
Communicatie 9,1
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 8,6

68 Beoordelingen

Wim Hoegen

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Goed overleg en terugkoppeling, goede Service

02-02-2021
Terug naar boven
Gemiddelde 8,5
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Ed

Aanbeveling:Ja

Ervaring
zeer goed

02-02-2021
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

M.

Aanbeveling:Ja

Ervaring
We hebben inmiddels meerdere vastgoedobjecten laten taxeren i.v.m. herfinancieringen en dat is telkens naar volle tevredenheid verlopen.

27-01-2021
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Bennie

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Prettig contact, groot oplossingsvermogen. Denken verder dan alleen gebouwen schuiven.

16-01-2021
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Rien

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Wij zijn ook als koper met respect behandeld en er werd actief gereageerd op onze vragen. Ook de verkopende partij was blij met deze makelaar. Twee partijen blij maken was zonder haar niet gelukt.

23-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 7,0
Informatieverstrekking 7,0

Mirjam

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Eline zorgt dat ze het dossier kent. Ze is Inhoudelijk zeer zorgvuldig, maar communiceert ook heel goed. Als de emoties oplopen weet ze haar rust te bewaren en leidt ze de zaken in goede banen. Iemand die je met een gerust hart de zaak uit handen kunt geven!

21-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Robert

Aanbeveling:Ja

Ervaring
In het voor traject telefonisch en via email contact gehad met mevrouw Baake. Via de email instructies gekregen wat we moesten aanleveren om de taxatie goed te laten verlopen. Op de afspraak dag waren d eheren Alofs en mevrouw Baake aanwezig, de heer Alofs is een ervaren taxateur die kennis van de markt heeft hij geeft duidelijk aan op welke basis hij tot een taxatie waarde komt. Op de dag hebben we de vier locaties bezocht en zijn alle relevante vragen met elkaar besproken. Later hebben we digitaal alle taxatierapporten ontvangen waar mee we de komende vijf jaren mee vooruit kunnen.

21-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,5
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 10,0

René Bosgoed

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Vlotte en deskundige benadering. Koste wel enige tijd voordat ze beschikbaar waren maar dat had alles te maken met de drukte in hun segment. Gegeven die omstandigheid waren ze correct en professioneel met een goede afhandeling

18-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,8
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Olav

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Ik ben bij REBO terecht gekomen door te reageren op een locatie op Funda. Dit werd hem uiteindelijk niet, maar REBO heeft goed meegedacht om tot een nieuwe locatie voor ons te komen. Ik beveel REBO dus zeker aan!

10-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Niels Rottier

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Goede en deskundige taxatie van mijn bedrijfspand met woning

08-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona