beoordelingen2

Wat klanten van ons vinden

Het team van REBO Bedrijfsmakelaars doet haar uiterste best voor haar klanten. Wij vinden het belangrijk om te weten of onze dienstverlening naar uw tevredenheid is. Daarom vragen wij onze klanten een beoordeling over ons te geven op het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Zie de onderstaande beoordelingen.

Totaal oordeel 9,2
Communicatie 8,9
Deskundigheid 8,8
Informatieverstrekking 8,6

45 Beoordelingen

Jeroen

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Zeer prettig te ervaren dat Rebo echt wil weten hoe het zit en de tijd neemt zich te laten informeren. Afspraken zijn allemaal nagekomen.

27-08-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Aykut

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Vrijdag gebeld met een spoedzaak en meteen opgepakt, maandag had ik het rapport al! Duidelijke communicatie.

25-08-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Peter-Jan Herings

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Goede ervaring

21-08-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

O

Aanbeveling:Ja

Ervaring
,

20-08-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,8
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Wilfred

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Zeer deskundig en betrouwbaar

03-08-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Marco van den Hoorn

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Hele goede ervaring met Roy, prettige ongedwongen manier van werken maar zit ook strak in de wedstrijd met belang verhuurder voorop.

24-07-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,5
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 8,0

cihan ozcan

Aanbeveling:Ja

Ervaring
He contact ervaarde ik als heel prettig en de communicatie ook. Voor mijn komende taxaties weet ik waar ik moet wezen.

22-07-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

AC

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Super geholpen en Rosa! Top persoon. Goed overleg gehad en overal aan mee geholpen!! Zelfs met moeilijke situaties.

24-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 9,0

Joël

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Rebo bedrijfsmakelaars te Doetinchem is een aangename partij voor de taxatie van vastgoed. De taxatie was binnen 2 weken gereed en op aanvullende vragen werd snel gereageerd, een aanrader!

18-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,8
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 10,0

Hidde

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Als HITH Vastgoed Advies waren wij betrokken bij de aanhuur van de commerciële ruimte aan de Smedenstraat 286 te Deventer. In eerste instantie liet een reactie op ons verzoek om een huurvoorstel tot na de gestelde termijn op zich wachten. Daarna werd er echter vlot geschakeld, scherp onderhandeld (vanuit beide kanten) en een voor beide partijen mooi resultaat. Op de juiste momenten werden andere betrokken partijen bij het traject betrokken zoals verhuurder, eigenaar, ontwikkelaar en aannemer. Ondanks soms zeer korte termijnen werden de deadlines naar tevredenheid gehaald. Kortom dank voor de samenwerking.

06-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,5
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 8,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona