beoordelingen2

Wat klanten van ons vinden

Het team van REBO Bedrijfsmakelaars doet haar uiterste best voor haar klanten. Wij vinden het belangrijk om te weten of onze dienstverlening naar uw tevredenheid is. Daarom vragen wij onze klanten een beoordeling over ons te geven op het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Zie de onderstaande beoordelingen.

Totaal oordeel 9,2
Communicatie 8,8
Deskundigheid 8,8
Informatieverstrekking 8,6

38 Beoordelingen

AC

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Super geholpen en Rosa! Top persoon. Goed overleg gehad en overal aan mee geholpen!! Zelfs met moeilijke situaties.

24-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 9,0

Joël

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Rebo bedrijfsmakelaars te Doetinchem is een aangename partij voor de taxatie van vastgoed. De taxatie was binnen 2 weken gereed en op aanvullende vragen werd snel gereageerd, een aanrader!

18-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,8
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 10,0

Hidde

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Als HITH Vastgoed Advies waren wij betrokken bij de aanhuur van de commerciële ruimte aan de Smedenstraat 286 te Deventer. In eerste instantie liet een reactie op ons verzoek om een huurvoorstel tot na de gestelde termijn op zich wachten. Daarna werd er echter vlot geschakeld, scherp onderhandeld (vanuit beide kanten) en een voor beide partijen mooi resultaat. Op de juiste momenten werden andere betrokken partijen bij het traject betrokken zoals verhuurder, eigenaar, ontwikkelaar en aannemer. Ondanks soms zeer korte termijnen werden de deadlines naar tevredenheid gehaald. Kortom dank voor de samenwerking.

06-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,5
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 8,0

henk Jan

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Voor de taxatie van een niet alledaagspand; een kerk; hadden wij op korte termijn een taxatie rapport nodig. Deze is ruim binnen de afgesproken termijn opgeleverd.

02-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Marliz

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Fijne en snelle communicatie.

25-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Sandra Vermeulen

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Goede klik met contactpersoon. Hij heeft mij prima geïnformeerd en uiteindelijk aan een ruimte geholpen.

16-12-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 8,0

Gerard

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Als kopende partij hebben wij een prettige samenwerking gehad met REBO. De aankoop van het pand was niet eenvoudig. REBO heeft ons gedurende dit traject zeer goed geholpen. Speciale dank aan Ilse.

13-12-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 8,8
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 9,0

Hans

Aanbeveling:Ja

Ervaring
ik heb een deskundige behandeling ervaren.

02-12-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Bert

Aanbeveling:Ja

Ervaring
We zijn goed begeleidt door de makelaar in onze zoektocht naar een geschikt kantoor. Uiteindelijk hebben we een zeer geschikte locatie gevonden. De afhandeling daarna was professioneel en snel. Bedankt!

11-11-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Norman

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Medewerkers zijn betrokken en attent. Ondanks dat ze namens verhuurder handelen zijn ze betrokken bij de belangen van huurder. Kan ze van harte aanbevelen.

05-11-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona