beoordelingen2

Wat klanten van ons vinden

Het team van REBO Bedrijfsmakelaars doet haar uiterste best voor haar klanten. Wij vinden het belangrijk om te weten of onze dienstverlening naar uw tevredenheid is. Daarom vragen wij onze klanten een beoordeling over ons te geven op het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Zie de onderstaande beoordelingen.

Totaal oordeel 9,2
Communicatie 9,0
Deskundigheid 8,9
Informatieverstrekking 8,6

80 Beoordelingen

Marco van den Hoorn

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Hele goede ervaring met Roy, prettige ongedwongen manier van werken maar zit ook strak in de wedstrijd met belang verhuurder voorop.

24-07-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,5
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 8,0

cihan ozcan

Aanbeveling:Ja

Ervaring
He contact ervaarde ik als heel prettig en de communicatie ook. Voor mijn komende taxaties weet ik waar ik moet wezen.

22-07-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

AC

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Super geholpen en Rosa! Top persoon. Goed overleg gehad en overal aan mee geholpen!! Zelfs met moeilijke situaties.

24-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 9,0

Joël

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Rebo bedrijfsmakelaars te Doetinchem is een aangename partij voor de taxatie van vastgoed. De taxatie was binnen 2 weken gereed en op aanvullende vragen werd snel gereageerd, een aanrader!

18-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,8
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 10,0

Hidde

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Als HITH Vastgoed Advies waren wij betrokken bij de aanhuur van de commerciële ruimte aan de Smedenstraat 286 te Deventer. In eerste instantie liet een reactie op ons verzoek om een huurvoorstel tot na de gestelde termijn op zich wachten. Daarna werd er echter vlot geschakeld, scherp onderhandeld (vanuit beide kanten) en een voor beide partijen mooi resultaat. Op de juiste momenten werden andere betrokken partijen bij het traject betrokken zoals verhuurder, eigenaar, ontwikkelaar en aannemer. Ondanks soms zeer korte termijnen werden de deadlines naar tevredenheid gehaald. Kortom dank voor de samenwerking.

06-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,5
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 8,0

henk Jan

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Voor de taxatie van een niet alledaagspand; een kerk; hadden wij op korte termijn een taxatie rapport nodig. Deze is ruim binnen de afgesproken termijn opgeleverd.

02-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Marliz

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Fijne en snelle communicatie.

25-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Sandra Vermeulen

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Goede klik met contactpersoon. Hij heeft mij prima geïnformeerd en uiteindelijk aan een ruimte geholpen.

16-12-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 8,0

Gerard

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Als kopende partij hebben wij een prettige samenwerking gehad met REBO. De aankoop van het pand was niet eenvoudig. REBO heeft ons gedurende dit traject zeer goed geholpen. Speciale dank aan Ilse.

13-12-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 8,8
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 9,0

Hans

Aanbeveling:Ja

Ervaring
ik heb een deskundige behandeling ervaren.

02-12-2019
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

REBO Groep is aangesloten bij: