beoordelingen2

Wat klanten van ons vinden

Het team van REBO Bedrijfsmakelaars doet haar uiterste best voor haar klanten. Wij vinden het belangrijk om te weten of onze dienstverlening naar uw tevredenheid is. Daarom vragen wij onze klanten een beoordeling over ons te geven op het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Zie de onderstaande beoordelingen.

Totaal oordeel 9,2
Communicatie 9,0
Deskundigheid 8,9
Informatieverstrekking 8,6

80 Beoordelingen

Bertjan

Aanbeveling:Ja

28-02-2018
Terug naar boven
Gemiddelde 4,0
Totaal oordeel 0,0
Communicatie 0,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

David

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Erg prettige samenwerking, laagdrempelig en hun service kan gerust met hoofdletters geschreven worden.

03-11-2017
Terug naar boven
Gemiddelde 5,7
Totaal oordeel 0,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 9,0

M

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Snel en aardig soepel ondanks vakantieperiode een mooi bedrijfspand kunnen vinden waar we erg blij mee zijn. Jammer dat makelaar enkel mijn man/zakenpartner aankeek en benoemde in contacten, terwijl vanaf het begin duidelijk gecommuniceerd is dat het mijn zaak is en ik dus minstens zoveel in te brengen heb in hoe en waar we onroerend goed huren. Echt jammer, anders was REBO zeker een aanrader.

08-08-2017
Terug naar boven
Gemiddelde 4,7
Totaal oordeel 0,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 6,0

Gert

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Al met al als prettig ervaren. Snel reacties wat ons erg heeft geholpen in de besluitvorming. Collega makelaars laten hier nogal een steekje vallen.

08-08-2017
Terug naar boven
Gemiddelde 4,0
Totaal oordeel 0,0
Communicatie 0,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

erik

Aanbeveling:Ja

Ervaring
De medewerker heeft ons fantastisch geholpen en er was een zeer efficiënte en fijne communicatie.

03-07-2017
Terug naar boven
Gemiddelde 6,0
Totaal oordeel 0,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 9,0

Jeroen

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Leuke mensen, doelgericht ...... is prima. Soms lijkt men enigszins 'overgefocust', Rebo's belang ligt doorgaans in het verlengde van andere belangen. Het is verstandig hiermee rekening te houden.

27-12-2016
Terug naar boven
Gemiddelde 3,8
Totaal oordeel 0,0
Communicatie 0,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 7,0

Gerthy

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Contact met één medewerker krijgt een hoger cijfer wat betreft communicatie en totaal oordeel. De andere medewerker zorgt voor het 'drukken' van het cijfer. Zijn communicatie en informatieverstrekking vond ik niet klantvriendelijk. De minimale informatie die ik ter onderbouwing van een REBO advies met als reden: weest u maar gerust wij hebben het goed gedaan. Dit terwijl dat niet mijn vraag was maar: op basis waarvan is een percentage opgebouwd. Dit kan echt beter!

23-12-2016
Terug naar boven
Gemiddelde 3,5
Totaal oordeel 0,0
Communicatie 0,0
Deskundigheid 7,0
Informatieverstrekking 7,0

Peter-Jan

Aanbeveling:Ja

22-12-2016
Terug naar boven
Gemiddelde 3,8
Totaal oordeel 0,0
Communicatie 0,0
Deskundigheid 7,0
Informatieverstrekking 8,0

Marthijn

Aanbeveling:Ja

22-12-2016
Terug naar boven
Gemiddelde 5,0
Totaal oordeel 0,0
Communicatie 0,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Henk

Aanbeveling:Ja

Ervaring
prettige samenwerking waarbij afspraken worden nagekomen.

22-12-2016
Terug naar boven
Gemiddelde 4,5
Totaal oordeel 0,0
Communicatie 0,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 9,0

REBO Groep is aangesloten bij: