Eerbeek

Rembrandtlaan 6

€ 1
Verkocht
Object -
Conditie
bestaande bouw
Verkoopprijs
€ 1  kosten koper
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Rembrandtlaan 6 , Eerbeek

TE KOOP | Voormalig ontmoetingshuis van ca. 206m² met een maatschappelijke bestemming in Eerbeek.

Algemeen
Het voormalige wijkgebouw heeft een totaaloppervlakte van ca. 206m². Het gebouw beschikt over een zaal van ca. 130m² en de overige ruimtes zijn ingedeeld als hal, keuken, toiletten en kantoor/-vergaderruimte en opslagruimte. Het pand is gelegen op een uitstekende locatie in een rustige woonwijk, nabij het centrum van Eerbeek. Het gebouw wordt momenteel bewoond door een kraker. Het geheel is gelegen op een kavel van 227 m².

Bestemming
Bij de gemeente Brummen valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Kom Eerbeek” en heeft als hoofdbestemming “Maatschappelijk”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Opleveringsniveau
Het perceel en opstal worden opgeleverd in de huidige fysieke en juridische staat.

Bijzonderheden
Verkoop geschied op basis van het "as-is"/"where-is" principe. Dit betekent dat verkoper geen enkele garantie verstrekt omtrent de bouwkundige/milieukundige/juridische staat van het verkochte. Koper dient deze voorwaarden uitdrukkelijk te aanvaarden.
Het pand is op dit moment gekraakt en zal ook in die staat geleverd worden.

Projectnotaris
Het Notarieel te Deventer.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring verkoper.

Verkoopproces
De verkoop geschied bij inschrijving, zonder vraagprijs. Verkoper streeft naar een levering voor het einde van het jaar. De biedingstermijn sluit derhalve op 17 november 2023 om 12.00 uur.

Op 7 november a.s. is een kijkmoment georganiseerd. Neem contact met ons op om u hiervoor aan te melden.

Meer verkoopinformatie en het biedingsformulier zijn opgenomen in een digitale dataroom. Voor meer informatie en toegang tot de dataroom verzoeken wij u ons een e-mail te sturen met uw contactgegevens (bedrijfsmakelaars@rebogroep.nl) of via Funda, klik op 'neem contact op met de makelaar' en vul uw gegevens in met het verzoek tot toegang tot de dataroom.

============================================

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als koper naar alle zaken die voor hem bij aankoop van belang zijn. Daarom is het voor koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

REBO Groep is aangesloten bij: