Hummelo

Spalderkampseweg 1

€ 1.600,- per maand
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 1.600,-  per maand
Status
verhuurd
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Spalderkampseweg 1 , Hummelo

TE HUUR | uniek natuurlijk gelegen kantoorpand nabij Doetinchem

Op het Landgoed Enghuizen in het buitengebied van het dorp Hummelo treft u het voormalige rentmeestershuis. Een sfeervol, vrijstaand kantoorpand met een statige uitstraling, gelegen te midden van een prachtig bosrijk gebied, omringd door natuur met vele fiets- en wandelroutes.

Een inspirerende werkplek waar u ook kunt genieten van rust en groen. Het kantoor biedt een geweldig vrij uitzicht op de landelijke omgeving en tijdens de lunchpauze kunt u genieten van een ontspannende boswandeling in de frisse lucht. Ook de dorpskern van Hummelo, een charmant dorpje in de Achterhoek, bevindt zich op loopafstand. Het dorp beschikt over de nodige essentiële voorzieningen zoals een supermarkt. Voor een breder scala aan faciliteiten bent u in minder dan 15 minuten in Doesburg of Doetinchem. U ervaart zo de voordelen van werken in een natuurlijke, rustgevende omgeving maar u bent toch in de nabijheid van stedelijke voorzieningen.

Het kantoorobject biedt een totale gebruiksoppervlakte van ongeveer 402m², verdeeld over ca. 247m² op de eerste verdieping en ca. 143m² op de tweede verdieping, met diverse kantoor- en vergaderruimtes van verschillende groottes. Daarnaast zijn er ook nog kelder- en zolderruimtes beschikbaar, ca 13m², die voldoende opslagruimte bieden. Het pand is voorzien van voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor uw team en/of relaties.

De huurprijs voor deze bijzondere locatie bedraagt € 1.600,- per maand. De verhuur is niet btw belast. De huurtermijn is flexibel en bespreekbaar, doch met een minimum van 1 jaar. Als zekerheidsstelling wordt een waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van minimaal 3 maanden huur gevraagd. Aanvaarding is mogelijk op korte termijn, in overleg met de opdrachtgever.

Bij de gemeente ‘Bronckhorst’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan 'Landelijk gebied Bronckhorst' en heeft als hoofdbestemming 'Bedrijf' en functie kantoor. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Bent u geïnteresseerd in dit unieke object en wilt u de mogelijkheden verkennen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij verwelkomen u graag te midden van de prachtige natuur van Hummelo!


REBO Bedrijfsmakelaars
088 - 220 1640

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
Terug naar boven

Plattegrond

REBO Groep is aangesloten bij: