Lochem

Aalsvoort 102 B1

€ 80.000
Verkocht
Object -
Conditie
bestaande bouw
Verkoopprijs
€ 80.000  kosten koper
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Aalsvoort 102 B1, Lochem

TE KOOP | bedrijfsruimte 50m² (eventueel uit te breiden) op bedrijventerrein Aalsvoort

Algemeen
Deze geheel nieuwe en netjes afgewerkte bedrijfs-/opslag unit van ca. 50m² beschikt onder andere over een overheaddeur, welke met de hand te bedienen is, met loopdeur en parkeerplaats nabij. De unit beschikt over 2 aansluitingen met 230V en een 400V aansluiting. Daarnaast is er ook een eigen wateraansluiting met meter en rioolaansluiting. De bestemming biedt ruimte aan diverse gebruiksmogelijkheden.

Locatie en bereikbaarheid
De unit is gelegen op bedrijventerrein 'Aalsvoort-West' te Lochem en is gunstig gelegen nabij de N332 richting Laren en N346 richting Zutphen of Goor. De snelweg A1 is in 15 minuten bereikbaar. Het station van Lochem is op 3,2 kilometer afstand te vinden en het centrum van Lochem op 3,1 kilometer afstand.

Metrage
De totale gebruiksoppervlakte bedraagt ca. 50m². De vrije hoogte bedraagt 6 meter, wat de mogelijkheid biedt om eventueel een verdieping te realiseren en zo de gebruiksoppervlakte verder uit te breiden.

Parkeren
Bij de unit is één eigen parkeerplaats aanwezig.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 80.000,- k.k. excl. BTW

VvE bijdrage
N.t.b.

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
- Elektrische overheaddeur met loopdeur;
vloerbelasting 350 kg/m2;
- ventilatieroosters;
- geaarde wandcontactdozen.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente ‘Lochem’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Aalsvoort-West” en heeft als hoofdbestemming “bedrijventerrein” met als functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 4.1”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Aanvaarding geschiedt in overleg.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
088-220 1640

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Walsteeg 35 - 37

Lochem

Walsteeg 35 - 37

€ 325.000
Lochem

REBO Groep is aangesloten bij: